Lemon sorbet nails: Το fresh μανικιούρ που θα σε φέρει πιο κοντά στο καλοκαίρι

Μαρία Ροδίτη
Lemon sorbet nails: Το fresh μανικιούρ που θα σε φέρει πιο κοντά στο καλοκαίρι

Lemon Sorbet Nails

Πριν απολαύσεις το lemon sorbet σου κάνε και lemon sorbet μανικιούρ για να είσαι on trend αυτό το καλοκαίρι.

Ο ήλιος που λάμπει καθημερινά, η θερμοκρασία που σιγά-σιγά ανεβαίνει και αυτές οι υπέροχες μέρες – από άποψη καιρού- που διανύουμε μάς έχουν κάνει όλες να ονειρευόμαστε το καλοκαίρι. Αμμουδιά, μαγιό, beach waves στα μαλλιά και παγωτά! Κι επειδή καταλαβαίνω ότι είναι λίγο νωρίς να τα ξεκινήσεις όλα αυτά θα σε… πάω βήμα-βήμα.

Τι θα έλεγες να κάνεις την αρχή με ένα sorbet λεμόνι; Εκτός από γευστικότατο και μια τέλεια και light επιλογή για να δροσιστείς, είναι και μια super hot τάση για τα νύχια!

Το coffee μανικιούρ είναι τάση – 10 βερνίκια σε όλες τις αποχρώσεις του καφέ

Τα lemon sorbet nails θα είναι η τάση του καλοκαιριού

Οι τάσεις αυτό το καλοκαίρι λένε «ναι» στα φωτεινά χρώματα. Οι neon αποχρώσεις – φούξια, μπλε ελεκτρίκ, fluo κίτρινο- προβλέπεται να είναι super hot τους επόμενους μήνες, ενώ και κάθε είδους pastel θα προσελκύσει για ακόμη μια σεζόν το ενδιαφέρον μας.

https://www.instagram.com/p/BnA7sqYlQAn

Σύμφωνα με τους top nail artists, μάλιστα, τα sorbet nails θα είναι από τις πιο «δυνατές» τάσεις στο μανικιούρ του καλοκαιριού. Κι όταν λέω sorbet nails εννοώ νύχια σε pastel κίτρινο. Σ’ αυτήν την απαλή lemon απόχρωση που θυμίζει το sorbet λεμόνι και σε «ταξιδεύει» σε τροπικές παραλίες, beach bars και στιγμές που θυμίζουν καλοκαίρι.

Οι παραλλαγές των lemon sorbet nails

Lemon sorbet nails μπορείς να κάνεις – φυσικά- με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Αν θέλεις να είναι κυρίαρχο το pastel λεμονί χρώμα στα νύχια σου, απλώς βάψε τα όλα και κάνε σαν σχέδια μικρά λεμόνια.

Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις γαλλικό μανικιούρ με lemon sorbet γραμμή (μην ξεχνάς ότι το χρωματιστό γαλλικό nail art έχει επιστρέψει δυναμικά) ή να «παίξεις» στα νύχια σου με διαφορετικά nail art. Για περισσότερη έμπνευση δες την παρακάτω gallery και κράτησε τα απαραίτητα screenshots, ώστε να τα δείξεις στη nail artist σου και να απογειώσεις το μανικιούρ σου.