7 lip tint γιατί από τώρα πρέπει να έχεις το go to προϊόν μακιγιάζ του καλοκαιριού

Μαρία Ροδίτη
7 lip tint γιατί από τώρα πρέπει να έχεις το go to προϊόν μακιγιάζ του καλοκαιριού
Luca Cannonieri/IMAXTREE.COM

Το lip tint είναι το κραγιόν που δεν θα φεύγει με τίποτα από τα χείλη σου και θα τα κρατά συγχρόνως ενυδατωμένα. Αξίζει να το έχεις στο νεσεσέρ σου από τώρα, έτσι δεν είναι;

Η μετάβαση από τον χειμώνα στο καλοκαίρι απαιτεί και μερικές αλλαγές στη ρουτίνα ομορφιάς σου. Ενώ, λοιπόν, τους χειμερινούς μήνες φοράς πιο βαριές συνθέσεις στις ενυδατικές κρέμες, γιατί η επιδερμίδα έχει μεγαλύτερη ανάγκη, όσο ο καιρός φτιάχνει καλό είναι να χρησιμοποιείς πιο ελαφριές φόρμουλες. Αντίστοιχα, η BB cream αντικαθιστά τα ματ make up, ενώ… τη θέση του κραγιόν παίρνει το lip tint.

Το lip tint είναι το προϊόν μακιγιάζ που κυριολεκτικά θα σε σώσει το καλοκαίρι, καθώς και θα διατηρεί ενυδατωμένα τα χείλη σου, αλλά και δεν θα φεύγει, ούτε και θα λιώνει από τις υψηλές θερμοκρασίες. Τέλειο ακούγεται, συμφωνείς;

Τα 90’s επέστρεψαν! 5 τάσεις στα κραγιόν που θα υιοθετήσεις και πάλι

Το καλοκαίρι αλλά και όσο ακόμα φοράς μάσκα πες «ναι» στο lip tint

Καλά κατάλαβες! Το lip tint είναι το προϊόν μακιγιάζ, που δεν φεύγει με τίποτα από τα χείλη. Είναι ένα κραγιόν που μένει ανεξίτηλο στα χείλη σου και δεν κουνιέται… να πάει πουθενά. Πρόκειται, δηλαδή, για το απόλυτο κραγιόν του καλοκαιριού, αλλά και αυτής της περιόδου που ακόμα φοράμε μάσκα.

LIP_TINT.jpg

Κι αυτό, γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται το lip tint σου να φύγει και να αφήσει λεκέ στη μάσκα σου, αλλά ούτε και να «λιώσει» το καλοκαίρι. Άσε που τα περισσότερα lip tint είναι πλούσια και σε ενυδατικά και περιποιητικά συστατικά για τα χείλη, οπότε θα έχεις 2 σε 1 «υπηρεσία». Και φροντίδα των χειλιών και τέλειο μακιγιάζ.

Lip tint shopping

Αν ακόμα δεν έχεις lip tint στο νεσεσέρ σου, ήρθε η ώρα να αγοράσεις. Ο οδηγός αγοράς που θα βρεις στην παρακάτω gallery περιέχει τα καλύτερα της αγοράς και ήρθε η ώρα να τον ανακαλύψεις.

Καλά ψώνια και μη φοβηθείς το χρώμα αυτό το καλοκαίρι. Μετά από τόση μάσκα… σου (και μας) αξίζει!