Lip glow up! Τα lip gloss που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα ματ κραγιόν για τον υπόλοιπο χειμώνα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Lip glow up! Τα lip gloss που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα ματ κραγιόν για τον υπόλοιπο χειμώνα

Δώσε στα χείλη σου λάμψη δροσερή και sexy και ξέχνα για λίγο τα ματ κραγιόν… Δεν θα το μετανιώσεις!

Εδώ και καιρό λέμε και ξαναλέμε ότι τα 90’s επιστρέφουν δυναμικά και το βλέπουμε μάλιστα να συμβαίνει μπροστά μας. Τα παντελόνια γίνονται χαμηλοκάβαλα, τα μαλλιά γίνονται grunge και τα χείλη ετοιμάζονται να γεμίσουν λάμψη! Ναι, μετά από τα απόλυτα ματ και έντονα κραγιόν, ανατέλλει η εποχή του lip gloss και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενες!

Το 2022 θα φοράς το ρουζ αλλιώς! 6 τάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις

Ανυπομονούμε να επιστρέψουν στη μόδα τα ζουμερά, λαμπερά χείλη και δεν μας νοιάζει αν κολλήσουν τα μαλλιά μας επάνω στο glossy φιλμ που θα έχουν τα χείλη μας. Παρ’ όλο που, αυτό το τελευταίο είναι το χειρότερό μας, έχουμε βρει λύση. Για την ακρίβεια, έχουμε 9 lip gloss σε μοναδικά καυτές, sexy αποχρώσεις που πάνε σε όλες και με όλα, κάνουν τα χείλη πανέμορφα και δεν κολλάνε.

Ναι, πολύ καλά διάβασες: Οι συνθέσεις των παρακάτω lip gloss είναι λαμπερές, ενυδατικές, με τέλειο χρώμα και ΔΕΝ κολλάνε. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παλέψεις με τις τούφες σου και θα νιώθεις σα να μη φοράς τίποτα. Ρίξε λοιπόν μία ματιά και ξέχνα για λίγο τα ματ κραγιόν. Δεν θα το μετανιώσεις…

ΧΟΧΟ: Αν σκέφτεσαι να βάλεις κόκκινο κραγιόν απόψε ξανασκέψου το