5 νέα make up που πρέπει να έχεις στο beauty radar σου

Μαρία Ροδίτη
5 νέα make up που πρέπει να έχεις στο beauty radar σου
Alessandro Zeno/IMAXTREE.COM

Πριν ξεχυθείς στα καταστήματα καλλυντικών για ν’ ανανεώσεις το νεσεσέρ σου δες τις νέες αφίξεις στα make up.

Για πολλά κορίτσια το make up είναι μια περίεργη υπόθεση τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Ενώ, δηλαδή, θέλουν να καλύψουν τις ατέλειες και τα σπυράκια τους, να δημιουργήσουν έναν ωραίο καμβά για να συνεχίσουν το μακιγιάζ τους, δεν θέλουν να φράξουν τους πόρους και να «καταπιέσουν» την επιδερμίδα τους. Δεν μπορούν, εν ολίγοις, να απλώνουν βαριές συνθέσεις στο δέρμα τους.

Αν κι εσύ ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ειδικά όταν έχει ζέστη, δεν είναι και ό,τι καλύτερο να νιώθεις αυτό το «βάρος» στο πρόσωπό σου. Ξέρω, ξέρω τι θα πεις… Ότι εναλλακτικά χρησιμοποιείς BB cream, αλλά και πάλι θέλεις καλύτερη κάλυψη. Ε, λοιπόν, σου βρήκα τη λύση και είναι τα ολοκαίνουρια make up της αγοράς.

Διορθωτικό μακιγιάζ: Ο Γιάννης Σίσκος αποκαλύπτει τα μυστικά για να κρύψεις ατέλειες στο πρόσωπο

Ελαφριές συνθέσεις με διάρκεια – Τα πιο ωραία νέα foundation της αγοράς

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι κάθε τρεις και λίγο λανσάρονται στην αγορά νέα beauty προϊόντα. Τις τελευταίες μέρες, όμως, το δικό μας beauty radar έπιασε τα νέα foundation, τα οποία -είμαι σίγουρη- θα σε ενθουσιάσουν.

Είναι λεπτόρρευστα, ελαφριάς σύνθεσης, πολύ μεγάλης διάρκειας και δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα. Θα τα δεις παρακάτω ένα-ένα και θα διαπιστώσεις και μόνη σου πως αξίζει να τα δοκιμάσεις για ν’ απογειώσεις τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά make up looks σου.

Τα νέα make up της αγοράς

chanel_makeup.JPG

CHANEL, BOY DE CHANEL

Το BOY DE CHANEL είναι ένα ελαφρύ foundation, το οποίο δημιουργεί λεία κι εκλεπτυσμένη επιδερμίδα. Περιέχει υαλουρονικό οξύ, το οποίο χαρίζει ενυδάτωση, ενώ χάρη στην υγρή φόρμουλά του προσφέρει ορατά ομοιόμορφο δέρμα, ανεπαίσθητη κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί από το πρωί ως το βράδυ και διόρθωση των ατελειών.

DIOR_FOREVER.JPG

DIOR FOREVER NO-TRANSFER 24H WEAR MATTE FOUNDATION - ENRICHED WITH SKINCARE - CLEAN

Χάρη στη βάση της σύνθεσης που αποτελείται κατά 86% από εκχυλίσματα λουλουδιών με ιδιότητες περιποίησης, αυτό το υγρό make up προσφέρει στο δέρμα άνεση μακράς διάρκειας και το αφήνει να αναπνέει, βελτιώνοντας μακροπρόθεσμα την ποιότητά του.

Επιπλέον, εξασφαλίζει ματ όψη χωρίς γυαλάδα από το πρωί μέχρι το βράδυ, χαρίζει ομοιόμορφο τόνο, συσφίγγει τους πόρους και λειαίνει το δέρμα. Και το καλύτερο; Συμβάλλει στην προστασία από τις ακτίνες UVA, UVB και το μπλε φως του υπολογιστή και του κινητού. Είναι, δηλαδή, 2 σε 1: και skincare και προϊόν μακιγιάζ.

ysl_makeup.JPG

YVES SAINT LAURENT, TOUCHE ECLAT LE TEINT

Εμπλουτισμένη με φυσικά συστατικά, όπως το άνθος καλέντουλας από τους κήπους της κοινότητας Ourika της YSL Beauty στο Μαρόκο, αυτή η σύνθεση προσφέρει φυσική λάμψη για αψεγάδιαστη, ομοιόμορφη όψη, χωρίς θαμπάδα, ενυδάτωση, αλλά και 24ωρη κάλυψη.

guerlain_makeup.JPG

GUERLAIN, L'ESSENTIEL NATURAL GLOW FOUNDATION 16H WEAR SPF20

Κάλυψη και ενυδάτωση, ισορροπία και προστασία. Το L'Essentiel Natural Glow Foundation 16H Wear SPF20 προσφέρει άψογο μακιγιάζ για κάθε τύπο επιδερμίδας, αλλά και απαλή μεταξένια υφή και κάλυψη χωρίς να χάνεται η φυσική λάμψη της επιδερμίδας.

clarins_makeup.JPG

CLARINS, EVELASTING FOUNDATION

Μακράς διάρκειας και ενυδατικό foundation, εμπλουτισμένο σε φυτικά εκχυλίσματα. Η ανάλαφρη υφή του είναι εμπλουτισμένη με πούδρα από μπαμπού για ματ τελείωμα και απορρόφηση της περίσσειας λιπαρότητας, κινόα για πλούσια ενυδάτωση και βιολογικά σάκχαρα βρώμης για άμεση σύσφιξη του περιγράμματος του προσώπου και άψογη επιδερμίδα.