Καλή Ανάσταση – 6 τρόποι να φορέσεις απόψε την μπλε σκιά και να κάνεις statement με το μακιγιάζ σου

Μαρία Ροδίτη
Καλή Ανάσταση – 6 τρόποι να φορέσεις απόψε την μπλε σκιά και να κάνεις statement με το μακιγιάζ σου
@kasiasujka_makeup

Η μπλε σκιά είναι super hot και αν μετά την Ανάσταση σκοπεύεις να βγεις για ποτό, αξίζει να τη δοκιμάσεις.

Η μπλε σκιά επέστρεψε και υπάρχουν αποδείξεις. Celebrities, όπως η Cynthia Erivo στα Grammys, σχεδόν όλο το cast του Euphoria και τα μοντέλα στα catwalks της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης φόρεσαν την μπλε σκιά δίνοντας το σύνθημα σε εμάς για το τι θα επικρατήσει στο μακιγιάζ τους επόμενους μήνες.

Αν, λοιπόν, ακόμα δεν έχεις τολμήσει την μπλε σκιά, γιατί κάπως δίσταζες ή γιατί είσαι των πιο κλασικών make up looks, ήρθε η ώρα απόψε να το κάνεις. Ειδικά, μάλιστα, αν μετά το τραπέζι της Ανάστασης έχεις κανονίσει ποτό με τις κολλητές και τους κολλητούς, είναι η τέλεια ευκαιρία να πειραματιστείς.

Διορθωτικό μακιγιάζ: Ο Γιάννης Σίσκος αποκαλύπτει τα μυστικά για να κρύψεις ατέλειες στο πρόσωπο

50 shades of blue

Όταν σου λέω μπλε σκιά, φυσικά και εννοώ όλες τις αποχρώσεις της. Από το cobalt blue και το σιέλ, μέχρι το frosty blue και το navy, οι επιλογές που έχεις είναι πολλές. Όλα εξαρτώνται από τη διάθεσή σου, αλλά και από το look που θέλεις να δημιουργήσεις.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε παρακάτω μερικά make up looks με πρωταγωνιστή την μπλε σκιά;

Touch of Navy

https://www.instagram.com/p/CK3TqOIBl04

Λίγη navy blue σκιά στην άκρη του βλεφάρου είναι ένας τέλειος τρόπος για να υιοθετήσεις το hot make up trend. Για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια η σκιά, άπλωσε πρώτα μια κρεμώδη βάση και μην ξεχάσεις αρκετές στρώσεις μάσκαρα για ακαταμάχητο βλέμμα.

Cobalt blue

https://www.instagram.com/p/CYgg5byooe8

Βάλε στα χείλη nude-ροζ κραγιόν, τόνισε τα φρύδια και κάνε πρωταγωνιστή του μακιγιάζ σου τα μάτια με cobalt blue σκιά. Extra tip: Άπλωσε τη σκιά με πολύ λεπτό πινέλο για να μοιάζει σαν eyeliner.

Blue fairy dust

https://www.instagram.com/p/CbslprhsNS-

Το απόλυτο glowy μακιγιάζ περιλαμβάνει ροζ κραγιόν, highlighter στα μήλα, τη μύτη και τους κροτάφους και icy blue σκιά στο άνω και το κάτω βλέφαρο, αλλά και την εσωτερική γωνία του ματιού για... ακαταμάχητο βλέμμα.

Μπλε ιριδίζουσα σκιά

https://www.instagram.com/p/Cb-lqnBJnvD

Για το απόλυτο glam look χρησιμοποίησε ιριδίζουσα σιέλ σκιά, μαύρο eyeliner, μάσκαρα και κραγιόν σε orange burnt απόχρωση. Τέλειο;

Kim Shui - Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης

https://www.instagram.com/p/CZ7NSljOpr5

Ο Οίκος Μόδας Kim Shui είπε «ναι» στην μπλε σκιά στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Φόρεσέ τη κι εσύ σε όλο το άνω βλέφαρο τονίζοντας το κόκαλο του φρυδιού, αλλά και στην εσωτερική γωνία του ματιού για πιο επιβλητικό βλέμμα. Ολοκλήρωσε το make up με ροδακινί lip gloss και θα είσαι η beauty queen της βραδιάς.

Smoky eyes

smoky_eyes.jpg

Smoky eyes

Alessandro Lucioni/IMAXTREE.COM

Για το απόλυτο βραδινό look κάνε μπλε smoky eyes αναμειγνύοντας cobalt blue σκιά με μαύρη και άσε nude τα χείλη!

Περίμενε! Στην gallery θα βρεις 5 τέλειες μπλε σκιές για να υιοθετήσεις το απόλυτο make up trend της σεζόν.