10 προϊόντα αδυνατίσματος για να τελειοποιήσεις από τώρα το bikini body

Μαρία Ροδίτη
10 προϊόντα αδυνατίσματος για να τελειοποιήσεις από τώρα το bikini body

Πιο απαραίτητος οδηγός αγοράς από αυτόν με τα προϊόντα αδυνατίσματος δεν υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το καλοκαίρι είναι πιο κοντά από ποτέ. Ήδη τις μέρες του Πάσχα πολύς ήταν ο κόσμος που ξεχύθηκε στην παραλία, έβαλε μαγιό, πήρε ρακέτες και απόλαυσε τον καυτό ήλιο και τη θάλασσα. Αν εσύ δεν το έκανες, γιατί δεν ένιωθες καλά με το σώμα σου ή το τόλμησες αλλά συνειδητοποίησες ότι έχεις περιθώρια για να τελειοποιήσεις το bikini body, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

Μαζί θα δούμε τα αδυνατιστικά προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη σιλουέτα σου, να αποκτήσεις πιο σφριγηλό σώμα και να εξαλείψεις τη χαλάρωση σε χέρια, γλουτούς, στήθος και κοιλιά.

Your insta-questions: Πόσα κιλά θα χάσω σε μία εβδομάδα αν πίνω πράσινο τσάι και βάζω αδυνατιστικά;

Το παν είναι η διατροφή

Χωρίς ισορροπημένη και σωστή διατροφή δεν θα δεις καμία βελτίωση στο σώμα σου. Οι αλήθειες να λέγονται! Είναι σημαντικό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου να καταναλώνεις όλες τις ομάδες τροφίμων, να τρως πολλά φρούτα και λαχανικά, ώστε να διατηρείσαι σε φόρμα.

Portrait of beautiful young woman measuring her figure size with tape measure

Αν συνδυάσεις τη διατροφή σου και με γυμναστική, τότε το αποτέλεσμα στο σώμα σου θα είναι πολύ καλύτερο. Πώς θα το απογειώσεις όλο αυτό; Αν χρησιμοποιείς παράλληλα και προϊόντα αδυνατίσματος.

Shopping time για το απόλυτο bikini body

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 10 προϊόντα αδυνατίσματος, τα οποία μπορείς να απλώνεις μετά το μπάνιο σου σε χέρια, κοιλιά, γλουτούς και στήθος. Και λέω μετά το μπάνιο, διότι τότε είναι που οι πόροι έχουν ανοίξει και άρα το προϊόν μπορεί να απορροφηθεί και να δράσει καλύτερα στο δέρμα.

Κάθε φορά που τα χρησιμοποιείς κάνε πολύ καλό μασάζ στις περιοχές που θεωρείς πως έχουν το «πρόβλημα» και πολύ σύντομα θα δεις διαφορά στο κορμί σου. Να σου πω και κάτι ακόμη; Καλό είναι να χρησιμοποιείς όλο τον χρόνο τα συγκεκριμένα προϊόντα. Έτσι, δεν θα… τρέχεις και δεν θα φτάνεις την τελευταία στιγμή.