5 tips για να αναδείξεις το ντεκολτέ σου και να το κάνεις δυνατό σου σημείο

Μαρία Ροδίτη
5 tips για να αναδείξεις το ντεκολτέ σου και να το κάνεις δυνατό σου σημείο
Photo by Kevin Mazur/MG21/Getty Images For The Met Museum/Vogue

Το καλοκαίρι έρχεται και το ντεκολτέ σου… θα έρθει στο προσκήνιο. Μάθε πώς θα το αναδείξεις και για να απογειώσεις την εμφάνισή σου, αλλά και για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.

Το καλοκαίρι είναι πιο κοντά από ποτέ και ήδη έχεις αρχίσει να φοράς πιο ανάλαφρα ρούχα. One-shoulder και off-shoulder tops, αλλά και μπλούζες ή φορέματα με βαθύ ντεκολτέ θα έχουν την τιμητική τους στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου, οπότε κι εσύ σίγουρα δεν πρέπει να αμελήσεις… το μπούστο σου.

Τι εννοώ με αυτό; Ότι όπως ακριβώς περιποιείσαι την επιδερμίδα του προσώπου σου, όπως κάνεις skincare και μακιγιάζ για να νιώθεις όμορφα και να αναδεικνύεις τον εαυτό σου, το ίδιο μπορείς να κάνεις και με το ντεκολτέ σου. Τα tips για να απογειώσεις το μπούστο σου θα τα βρεις παρακάτω και have your best summer, girl!

Πώς θα κάνεις contouring στο ντεκολτέ – Για τέλειο μπούστο σαν της Έλενας Παπαρίζου

Τα tips για να αναδείξεις το ντεκολτέ σου

Δώσε βάση στο skincare

Αντιμετώπισε το ντεκολτέ σου όπως ακριβώς αντιμετωπίζεις την επιδερμίδα του προσώπου σου. Αυτό σημαίνει πως, όπως χρησιμοποιείς serum και κρέμα στο πρόσωπο, ακριβώς τα ίδια προϊόντα θα απλώνεις και στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Και το συγκεκριμένο σημείο, δηλαδή, έχει ανάγκη από ρετινόλη ή υαλουρονικό οξύ ή βιταμίνη C, που εσύ μπορεί να χρησιμοποιείς στη skincare routine σου.

https://www.instagram.com/p/CdHLeDxvVSy

Extra tip: Αφού κάνεις sheet mask στο πρόσωπο, χρησιμοποίησε το προϊόν που περισσεύει στη συσκευασία, αλλά και στη μάσκα, στο ντεκολτέ σου.

Χρησιμοποίησε bronzer

Το bronzer θα είναι ένας από τους «συμμάχους» σου στην ανάδειξη του ντεκολτέ σου αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η τεχνική «tantoning» είναι αυτή που πρέπει να εφαρμόσεις για να απογειώσεις το μπούστο σου. Πώς θα την κάνεις; Το κόλπο είναι να χρησιμοποιήσεις το bronzer στις περιοχές που πέφτει ο ήλιος μιας και έτσι θα δώσεις την ψευδαίσθηση ότι το μαύρισμα είναι πραγματικό.

«Παίξε» με το άρωμα

Μπορεί το άρωμα να μην έχει οπτικό αποτέλεσμα, όμως σίγουρα θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου, πράγμα πολύ σημαντικό όταν φοράς ένα αποκαλυπτικό ρούχο.

Ολοκλήρωσε με highlighter

Πρόσθεσε λίγο highlighter στις κλείδες και στους ώμους για να πετύχεις την απόλυτη λάμψη.

Περίμενε, μη φύγεις! Στην gallery θα βρεις 3 bronzers, 3 αρώματα και 3 highlighters για να έχεις όλα τα… σύνεργα που θα απογειώσουν το ντεκολτέ σου αυτό το καλοκαίρι.