Η beauty εμμονή της Τάμτα είναι τα χρωματιστά μολύβια ματιών και τα φοράει με συγκεκριμένο τρόπο

Μαρία Ροδίτη
Η beauty εμμονή της Τάμτα είναι τα χρωματιστά μολύβια ματιών και τα φοράει με συγκεκριμένο τρόπο

Ένα scroll στα social media της Τάμτα αρκεί για να καταλάβεις ότι είναι addicted με τα χρωματιστά μολύβια ματιών.

Είναι beauty icon, πειραματίζεται χωρίς κανέναν δισταγμό με τα μαλλιά και το μακιγιάζ της και, μάλιστα, το απολαμβάνει. Ο λόγος για την Τάμτα, η οποία έχει δοκιμάσει σχεδόν όλα τα χρώματα μαλλιών, ανατρεπτικά κουρέματα αλλά και τις πιο ιδιαίτερες τάσεις στο make up. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, η τραγουδίστρια έχει «κολλήσει» με μια συγκεκριμένη τάση στο μακιγιάζ που δεν είναι άλλη από τα χρωματιστά μολύβια ματιών.

Η Τάμτα δεν χρησιμοποιεί, βέβαια, τα χρωματιστά μολύβια ματιών κάνοντας την κλασική γραμμή eyeliner που όλες ξέρουμε. Ακόμα και σε αυτό το κομμάτι είναι δημιουργική μιας και έχει… τον δικό της τρόπο!

Butterfly hair clips: Η Τάμτα φόρεσε το hot αξεσουάρ μαλλιών των 90’s με τον πιο cool τρόπο

Πώς φοράει η Τάμτα τα χρωματιστά μολύβια ματιών

Με ένα scroll στο Instagram της Τάμτα θα δεις πως τελευταία έχει λατρέψει τα χρωματιστά μολύβια ματιών και κυρίως το μπλε, το neon πράσινο και το φούξια. Σίγουρα η τραγουδίστρια γνωρίζει πως τα colorful μολύβια είναι super hot τάση αυτό το καλοκαίρι, όμως έχει φροντίσει να… απογειώσει το μακιγιάζ της.

https://www.instagram.com/p/CdlZ_ZmMupe

Και το λέω αυτό, διότι η Τάμτα δεν κάνει απλό winged eye look, αλλά έχει δοκιμάσει την τάση του double winged μακιγιάζ ματιών, ενώ όπως θα δεις και στην gallery έχει κάνει και ένα πολύ ιδιαίτερο eye look με φούξια μολύβι. Θέλει να φεύγει, δηλαδή, από τα τετριμμένα και τα κλασικά (και καλά κάνει)!

Τώρα… αν δεν έχεις εσύ χρωματιστό μολύβι ματιών, μη σκας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μια σκιά ή το ροζ κραγιόν σου. Στην περίπτωση της σκιάς, απλώς βρέξε το λεπτό πινελάκι σου, πάρε λίγη σκιά και τράβηξε τη γραμμή στο μάτι σου. Αν, από την άλλη, θέλεις ροζ γραμμή eyeliner, αλλά δεν έχεις ροζ σκιά, χρησιμοποίησε ένα ροζ κραγιόν μακράς διαρκείας κατά τον ίδιο τρόπο που θα χρησιμοποιούσες μια σκιά.

Shopping time

Ρίξε, ωστόσο, μια ματιά στην παρακάτω gallery και δες και μερικά χρωματιστά μολύβια ματιών που μπορείς να αγοράσεις. Τα eye looks της Τάμτα είναι σίγουρα ένα καλό κίνητρο και μπορείς και αυτά να τα δεις ευθύς αμέσως.

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η ζωή… θέλει χρώμα. Μην το φοβάσαι, λοιπόν!