Tried, tested, true: Τα 10 προϊόντα που πέρασαν κάθε τεστ και έγιναν heroes του νεσεσέρ μου

Tried, tested, true: Τα 10 προϊόντα που πέρασαν κάθε τεστ και έγιναν heroes του νεσεσέρ μου

Οι νέες αφίξεις της ομορφιάς είναι πάρα πολλές κάθε μήνα και τις δοκιμάζω όλες (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Ιδού η αφιλτράριστη γνώμη μου για 10 από αυτές που λάτρεψα.

Αν κάποιος δει το μπάνιο μου ή θα γελάσει ή θα πάθει κρίση πανικού. Τα προϊόντα ή αλλιώς τα «μέτωπα» που έχω ανοιχτά, είναι αμέτρητα. Δοκιμάζω βλέπεις τα πάντα. Όλα τα προϊόντα που λαμβάνω, παίρνουν τη σειρά τους και τεστάρονται. Μέρος της δουλειάς μου βλέπεις, είναι να έχω actual γνώμη για τα προϊόντα που εμφανίζονται στα θέματά μου. Δοκιμάζοντας λοιπόν, αποκτώ γνώμη για τα προϊόντα και σήμερα θέλω να τη μοιραστώ μαζί σου.

Οι τελευταίες αφίξεις της ομορφιάς που έλαβα, ήταν πραγματικά αποκάλυψη. Δεν μπορώ να πω ότι, έχει ξανατύχει να υπάρχουν 10προϊόντα τα οποία τελείωσα παράλληλα. Να σημειωθεί εδώ ότι, είναι σχεδόν αδύνατον να τελειώσω έστω και ένα προϊόν, με τόσα που έχω ανοιχτά ανά πάσα στιγμή, πόσο μάλλον 10! Τελείωσα όμως 10 και για αυτά θα σου μιλήσω ευθύς αμέσως. Είναι προϊόντα για τα μαλλιά, προϊόντα skincare και ένα βερνίκι (δεν τα πάω καλά με το μακιγιάζ, το ξέρεις). Συνέχισε να scrollάρεις και να ξέρεις ότι σου τα συνιστώ ανεπιφύλακτα όλα.

DIY Time! Body scrub με θαλασσινό αλάτι και μέντα για λεμφική αποτοξίνωση

ΚΟΡΡΕΣ, GEL EFFECT NAIL COLOUR ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΝΟ 38 SALT WATER

KORRES-GEL-EFFECT-NAIL-COLOUR-STHN-APOXRWSH-NO-38-SALT-WATER.jpg

Τα αγαπημένα μου χρώματα για το καλοκαίρι δεν είναι τα κοραλλί και τα ροζ, αλλά τα ψυχρά μπλε και το συγκεκριμένο είναι το πιο ωραίο καλοκαιρινό χρώμα που έχω δει εδώ και καιρό. Αν προσθέσουμε σε αυτό, την απίστευτη διάρκεια και τη λάμψη που θυμίζουν ημιμόνιμο μανικιούρ, έχουμε το τέλειο βερνίκι.

CAUDALIE, VINOSUN OCEAN PROTECT VERY HIGH PORTECTION - ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF50+

CAUDALIE-VINOSUN-OCEAN-PROTECT-VERY-HIGH-PORTECTION-ANTHLIAKH-KREMA-PROSWPOY-SPF50+.png

Φορώ αντηλιακό χειμώνα και καλοκαίρι και νομίζω ότι είμαι σε μία μόνιμη αναζήτηση για το τέλειο. Το συγκεκριμένο είναι όσο πιο κοντά μπορεί να φτάσει μία φόρμουλα στην τελειότητα, αφού προστατεύει, ενυδατώνει, δεν γυαλίζει, νιώθεις σα να μην φοράς τίποτα και ξέρεις for a fact ότι δεν βλάπτεις το περιβάλλον αν το επιλέξεις.

NIVEA, SKIN REFINING CLEAR UP STRIPS

NIVEA-SKIN-REFINING-CLEAR-UP-STRIPS.jpg

Αν με ρωτάς, θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να καθαρίζεις πάρα πολύ καλά το πρόσωπό σου ώστε να μην φράσσουν οι πόροι και να μην συσσωρεύεται το σμήγμα. Πίστευα λοιπόν, ότι δεν χρειάζομαι τα συγκεκριμένα strips, αλλά πόσο λάθος έκανα! Αφαιρούν το σμήγμα που βλέπεις -aka τα μαύρα στίγματα-, αλλά και το σμήγμα που δεν βλέπεις και δεν ήξερες ότι υπάρχει! Απλά μαγικά.

LA ROCHE POSAY, TOLERIANE ULTRA DERMALLERGO SERUM

LA-ROCHE-POSAY-TOLERIANE-ULTRA-DERMALLERGO-SERUM.jpg

Πρόσφατα, η επιδερμίδα μου έπαθε ένα error, το οποίο δεν ξέρω από τι προκλήθηκε. Ήταν ξηρό, με τραβούσε, ένιωθα κνησμό και ξεφλούδιζα #truestory. Αυτό που ξέρω, είναι ότι αμέσως μόλις ξεκίνησα να χρησιμοποιώ αυτόν τον όρο, η επιδερμίδα μου ηρέμησε και όταν λέω αμέσως, εννοώ το επόμενο πρωί.

L’ORÉAL PARIS, ELVIVE HYDRA HYALURONIC SHAMPOO

L'OREAL-PARIS-ELVIVE-HYDRA-HYALURONIC-SHAMPOO.jpg

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας από τους super heroes του skincare και –πλέον- ορκίζομαι στο όνομά του και για την περιποίηση των μαλλιών. Αυτό το σαμπουάν είναι ό, τι καλύτερο έχω βάλει στα μαλλιά μου και δεν υπερβάλλω. Τα κάνει λαμπερά, πιο γεμάτα, πιο αφράτα, όσο καλύτερα μπορούν να γίνουν. Έχω εθιστεί.

AVEDA, SMOOTH INFUSION™ PERFECT BLOW DRY

AVEDA-SMOOTH-INFUSIONtm-PERFECT-BLOW-DRY.jpg

Τα μαλλιά μου είναι δύσκολα. Καθώς επιμένω να είμαι –τεχνητή- ξανθιά, το ντεκαπάζ στο οποίο τα υποβάλλω τα κάνει θαμπά, ξηρά, ατίθασα και φριζαρισμένα. Με αυτό το σπρέι ωστόσο, η διαφορά στην στιλπνότητα και την απαλότητα είναι κάτι παραπάνω από ορατή. Σχεδόν δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω εργαλεία για να τα φορμάρω. Αν αντιμετωπίζεις το ίδιο θέμα θα εθιστείς.

Α perfect pair! Αντηλιακή και αντιοξειδωτική προστασία πάνε μαζί με την υπογραφή της Caudalie

LAURA MERCIER, TINTED MOISTURIZER LIGHT REVEALER NATURAL SKIN ILLUMINATOR SPF 25 ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ 2N1

LAURA-MERCIER-TINTED-MOISTURIZER-LIGHT-REVEALER-NATURAL-SKIN-ILLUMINATOR-SPF-25.jpg

Οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα δεν μας βολεύουν όλες, ιδιαίτερα τώρα που η επιδερμίδα μας αλλάζει σιγά σιγά χρώμα με το μαύρισμα. Η συγκεκριμένη είναι διαφορετική από όλες τις άλλες. Η σύνθεσή της είναι ανάλαφρη αλλά καλυπτική, χαρίζει μοναδικά φυσική λάμψη στην επιδερμίδα και η απόχρωση 2Ν1 Nude είναι το απόλυτο πασπαρτού. Δεν θα την βγάλεις από το πρόσωπό σου όλη τη σεζόν.

ESTÉE LAUDER, MICRO ESSENCE TREATMENT LOTION WITH BIO-FERMENT

ESTEE-LAUDER-MICRO-ESSENCE-TREATMENT-LOTION-WITH-BIO-FERMENT.jpg

Ίσως να θεωρείς ότι τα essences (φοριούνται πριν το serum) είναι ένα περιττό βήμα στο skincare αλλά διαφωνώ κάθετα. Περίτρανη απόδειξη είναι αυτό το essence, με την πρωτοποριακή τεχνολογία Postbiotic 12+, το οποίο κάνει όλη τη διαφορά στην ενυδάτωση, την εμφάνιση και την αίσθηση της επιδερμίδας αλλά και στους μηχανισμούς προστασίας της.

LA MER, THE HYDRATING INFUSED EMULSION

LA-MER-THE-HYDRATING-INFUSED-EMULSION.jpg

Το καλοκαίρι φορώ και essence και ορό και κρέμα και αντηλιακό. Ομολογώ ότι με τη ζέστη η επιδερμίδα μου κάπως αντιδρά αλλά με το συγκεκριμένο ενυδατικό γαλάκτωμα όλα είναι όπως πρέπει. Έχω ενυδάτωση και προστασία, εμφανώς μειωμένη όψη πόρων και γραμμών και νιώθω σα να μην φορώ τίποτα. Emulsion ftw το καλοκαίρι!

L'OREAL PROFESSIONNEL, SERIE EXPERT METAL DETOX ΜΑΣΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

L'OREAL-PROFESSIONNEL-SERIE-EXPERT-METAL-DETOX-MASKA-KATA-TWN-METALIKWN-STOIXEIWN.jpg

Όπως είπα και νωρίτερα, τα μαλλιά μου είναι βαμμένα και ταλαιπωρημένα. Αυτή η μάσκα τα βοηθά απομακρύνοντας τα μεταλλικά στοιχεία (τα οποία κάνουν τη μισή ζημιά) και περιορίζει το σπάσιμο και τη φθορά.