Wedding vibes – 8 νυφικά χτενίσματα ιδανικά για κοντά μαλλιά

Μαρία Ροδίτη
Wedding vibes – 8 νυφικά χτενίσματα ιδανικά για κοντά μαλλιά

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν επιλογές στα χτενίσματα για εσένα που έχεις κοντά μαλλιά και θέλεις να ντυθείς νύφη;

Αφού βρει το νυφικό που έχει ονειρευτεί για τον γάμο της η κάθε νύφη, ακολουθούν το μακιγιάζ και τα μαλλιά. Το beauty look, δηλαδή, που θα κάνει για να τραβήξει όλα τα βλέμματα σε αυτήν την τόσο σημαντική μέρα στη ζωή της. Αν κι εσύ είσαι σε αυτήν τη φάση και αν έχεις κοντά μαλλιά, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες γυναίκες που έχουν κοντά μαλλιά, όπως το καρέ, αγχώνονται πολύ για το χτένισμα του γάμου τους μιας και πιστεύουν ότι είναι πολύ περιορισμένες οι επιλογές τους. Αν κι εσύ έχεις αυτήν την εντύπωση ή αν κάποιος σού είπε κάτι τέτοιο, ξέχασέ το. Μπορείς να κάνεις πολλά και διαφορετικά hairstyles στον γάμο σου όσο κοντά μαλλιά κι αν έχεις.

Νυφικό χτένισμα: 5 ιδέες για σένα που ζητάς κάτι πολύ απλό

Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι το «κλειδί»

Αν έχεις πολύ κοντό καρέ, για παράδειγμα, είναι κατανοητό πως δεν μπορείς να δημιουργήσεις στον γάμο σου μια πολύ μακριά και πλούσια αλογοουρά. Και τι έγινε;

Το «όπλο» σου για το νυφικό χτένισμά σου είναι άλλο: τα αξεσουάρ μαλλιών. Επιστράτευσε μαζί με την κομμώτριά σου oversized στέκες, hair clips με διαμαντάκια και πέρλες ή στεφανάκια με λουλούδια και να είσαι σίγουρη ότι όλοι οι καλεσμένοι θα εντυπωσιαστούν από το wedding hairstyle σου.

Wedding hair inspo

Και για να μη λέμε πολλά… Κάνε scroll στην παρακάτω gallery και δες τα πιο chic και εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα, που είναι ιδανικά για κοντά μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/CAFaaisgRjU

Φυσικά, μην ξεχάσεις να κρατήσεις τα απαραίτητα screenshots, ώστε να δείξεις στον/στη hairstylist σου αυτό που σου αρέσει περισσότερο και που νομίζεις πως θα συμπληρώσει αρμονικά το νυφικό και το μακιγιάζ σου.