5 χτενίσματα για να είσαι κομψή ακόμα κι αν δεν έχεις προλάβει να λουστείς

Μαρία Ροδίτη
5 χτενίσματα για να είσαι κομψή ακόμα κι αν δεν έχεις προλάβει να λουστείς
Instagram: anisasojka

Καμία bad hair day δεν θα περάσεις και κανείς δεν θα καταλάβεις ότι δεν λούστηκες χάρη σε 5 super chic χτενίσματα.

Έρχονται κι εκείνες οι μέρες που πραγματικά από την κούραση δεν έχεις τις αντοχές να κάνεις τίποτα. Ούτε να σηκώσεις το κινητό σου, ούτε να βγάλεις τα παπούτσια σου μόλις μπεις στο σπίτι. Ας μη μιλήσουμε καλύτερα για το λούσιμο. Βαριέσαι και δεν είναι καθόλου κακό αυτό. Αν είσαι σε αυτήν τη φάση τώρα, λίγο πριν υποδεχθούμε το ΣΚ, μη σκας.

Ευτυχώς, υπάρχουν χτενίσματα που θα φτιάξεις σε 5 λεπτά και θα είναι σαν να είσαι φρεσκολουσμένη. Επιστράτευσε τα hair accessories σου, άραξε στον καναπέ σου και άσε το λούσιμο για τη Δευτέρα.

Μαντήλι στα μαλλιά: 10 χτενίσματα για να μπεις σε summer mood από τώρα

Το dry shampoo μην ξεχάσεις

Επειδή συνολικά 3 μέρες θα μείνεις άλουστη είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς το dry shampoo σου. Κι αυτό, γιατί μόνο με αυτό το μαγικό προϊόν θα μπορέσεις να απογειώσεις το εκάστοτε χτένισμα και να φαίνεται σαν να έχεις μόλις βγει από το μπάνιο.

Τι πρέπει εσύ να κάνεις; Να ψεκάσεις από απόσταση 2-3 εκατοστών τις ρίζες των μαλλιών σου με ξηρό σαμπουάν, να κάνεις ελαφρύ μασάζ με τα χέρια σου κι έπειτα να φτιάξεις ένα από τα 5 χτενίσματα που θα δεις παρακάτω.

Weekend hair inspo

Μαντήλια στα μαλλιά, scrunchies, πλεξούδες και κότσοι είναι ό,τι χρειάζεσαι για να μη φαίνεται ότι είσαι άλουστη. Γενικά, όταν δεν προλαβαίνεις ή βαριέσαι να λουστείς φρόντιζε να πιάνεις τα μαλλιά σου ώστε να μη φαίνεται απολύτως τίποτα.

https://www.instagram.com/p/CdtI_pyFDkI

Check τώρα την gallery για το Weekend hair Inspo και κάνε αυτά τα χτενίσματα κάθε ώρα της ημέρας. Καλό Σαββατοκύριακο με υπέροχα μαλλιά, girl!