10 nail art για να αναδείξεις το αμυγδαλωτό σχήμα των νυχιών σου

Μαρία Ροδίτη
10 nail art για να αναδείξεις το αμυγδαλωτό σχήμα των νυχιών σου
Instagram: chelseaelizabethxo

Τα αμυγδαλωτά νύχια είναι super chic και με αυτά τα nail art θα τα απογειώσεις.

Stiletto, τετράγωνα, στρογγυλά, νύχια με στρογγυλεμένες άκρες, αμυγδαλωτά… Τα trends πάνε κι έρχονται στα σχήματα νυχιών κάθε σεζόν με μία τάση, όμως, να παραμένει διαχρονική και πανταχού παρούσα: τα νύχια σε σχήμα αμύγδαλο.

Τα αμυγδαλωτά νύχια δείχνουν πολύ κομψά σε κάθε nail art, κολακεύουν υπέροχα τα δάχτυλα, ενώ τα κάνουν να δείχνουν και πιο μακριά και πιο λεπτά. Θες κάτι καλύτερο;

Ombre nails: Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο girly chic μανικιούρ της άνοιξης

Πώς είναι τα αμυγδαλωτά νύχια

Θα σου πω την «αμαρτία» μου! Δεν αγαπώ τα πολύ μακριά νύχια, γιατί και αισθητικά δεν με γοητεύουν, αλλά και γιατί αισθάνομαι ότι δυσκολεύουν την καθημερινότητά μου. Δεν μπορώ, δηλαδή, με μακριά νύχια να κάνω όλες τις δουλειές μου ανέμελα. Τα αμυγδαλωτά νύχια, λοιπόν, ήταν αυτό που έψαχνα και για να μην είναι τα νύχια μου πολύ κοντά μονίμως, και για να διευκολύνομαι στη ζωή μου, αλλά και για να αισθάνομαι ότι έχω όμορφα δάχτυλα.

amugdala.jpg

Το αμυγδαλωτό σχήμα, που λες, ταιριάζει και σε κοντά και σε μακριά νύχια, σε κολακεύει όσο κοντή ή όσο μακριά βάση νυχιού κι αν έχεις και θυμίζουν… αμύγδαλο όπως σωστά φαντάζεσαι. Έχουν αυτό το οβάλ σχήμα, δηλαδή, που δεν είναι ακριβώς οβάλ, αλλά είναι υπέροχο. Και μπορούν να αναδείξουν κάθε nail art με τον καλύτερο τρόπο. Και αντίστροφα, φυσικά! Κάθε nail art μπορεί να απογειώσει τα αμυγδαλωτά νύχια σου.

https://www.instagram.com/p/CdfZi8VsQP4

Nail Inspo

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 10 nail art ιδανικά για αμυγδαλωτά νύχια και για όλα τα γούστα. Κάνοντας την ενδελεχή έρευνά μου στο Instagram βρήκα nail art πιο minimal, κι άλλα πιο χρωματιστά, με χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ, που είναι super hot τάση, αλλά και με αφηρημένα σχέδια.

Ανακάλυψέ τα, κράτησε screenshot και τώρα ξέρεις… τι θα ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου στο επόμενο ραντεβού!