Tutti frutti: 10 μανικιούρ με φρούτα για το απόλυτο καλοκαιρινό nail look

Μαρία Ροδίτη
Tutti frutti: 10 μανικιούρ με φρούτα για το απόλυτο καλοκαιρινό nail look
Instagram: chillhouse

Το μανικιούρ με φρούτα είναι ό,τι πιο fun και καλοκαιρινό μπορείς να κάνεις στα νύχια σου αυτό το ΣΚ!

Μπορεί να μη λατρεύω τα φρούτα και να μην είναι ανάμεσα στις βασικές διατροφικές επιλογές μου (ναι είναι κακό και το ξέρω), όμως τρελαίνομαι να τα βλέπω. Να τα παρατηρώ στοιβαγμένα στη λαϊκή αγορά, σε στάμπες σε ρούχα και τραπεζομάντηλα και- εννοείται- στα μανικιούρ.

Δεν υπάρχει, άλλωστε, πιο καλοκαιρινό nail look από το μανικιούρ με φρούτα και αυτήν την ιδέα σού… ρίχνω σήμερα που βρισκόμαστε μια ανάσα από το Σαββατοκύριακο. Αν σήμερα ή αύριο έχεις ραντεβού με τη nail artist σου, δεν έχεις παρά να της ζητήσεις tutti frutti nails.

10 nail art για να αναδείξεις το αμυγδαλωτό σχήμα των νυχιών σου

Τα μανικιούρ με φρούτα θα σε βάλουν σε καλοκαιρινό mood

Οι επιλογές που έχεις με τα tutti frutti nails είναι πολλές. Μπορείς να κάνεις μανικιούρ με ένα συγκεκριμένο φρούτο – π.χ. ανανά, φράουλα, πορτοκάλι ή κεράσι- και αυτό να σχεδιαστεί είτε σε ένα είτε σε όλα τα νύχια σου.

https://www.instagram.com/p/Cc7JgQ9MBVL

Από την άλλη, μπορείς να επιλέξεις ένα nail art με μικροσκοπικά και διαφορετικά φρούτα που θα κάνουν τα νύχια σου πολύχρωμα και funky. Όλα εξαρτώνται από εσένα και από τη διάθεσή σου. Εντάξει… και από το μαγιό που θα φορέσεις στην παραλία το ΣΚ που... είναι προ των πυλών.

Tutti frutti nail inspo

Στην παρακάτω gallery έχω βρει για εσένα 10 μανικιούρ με φρούτα τα οποία θα γεμίσουν τη μέρα σου με τόσο χρώμα και funky vibes, που πραγματικά δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις.

Είσαι fan του καρπουζιού ή των blueberries; Τρελαίνεσαι για κεράσια ή για φράουλες; Όποια κι αν είναι η διατροφική αδυναμία σου, πάρε τη και κάν’τη nail art.