Royal Beauty: Τα 4 signature χτενίσματα της Kate Middleton είναι απλά και διαχρονικά

Μαρία Ροδίτη
Royal Beauty: Τα 4 signature χτενίσματα της Kate Middleton είναι απλά και διαχρονικά
LONDON, UNITED KINGDOM - OCTOBER 27: (EMBARGOED FOR PUBLICATION IN UK NEWSPAPERS UNTIL 48 HOURS AFTER CREATE DATE AND TIME) Catherine, Duchess of Cambridge departs after meeting children and mentors from Chance UK's Early Intervention Programme at Islington Town Hall on October 27, 2015 in London, England. (Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Η Kate Middleton έχει 4 signature χτενίσματα, τα οποία και επιλέγει σε επίσημες και μη περιστάσεις.

Δεν μπορεί παρά το less is more να είναι το μότο της Kate Middleton. Μια ματιά και μόνο στα σύνολα που επιλέγει για τις επίσημες και μη εμφανίσεις της, αλλά και στο μακιγιάζ και τα χτενίσματά της, είναι αρκετή για να καταλήξεις σε αυτό το συμπέρασμα.

Εμείς εδώ στο beauty department, όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορούμε παρά ν’ ασχοληθούμε με το κομμάτι της ομορφιάς κι έτσι – με αφορμή την εμφάνιση της Kate Middleton στη δεύτερη μέρα του Πλατινένιου Ιωβηλαίου (στις 3 Ιουνίου) αποφασίσαμε να εντοπίσουμε τα 4 χτενίσματα που η ίδια αγαπά πολύ και που επιλέγει να κάνει όσα χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο. Και, φυσικά, τα βρήκαμε!

Royal Beauty: Η Kate με ένα ακόμα elegant beauty look στη δεύτερη μέρα του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

Η Kate Middleton, λοιπόν, λατρεύει τους χαμηλούς κότσους, τους χαλαρούς κυματισμούς, τα half up hairstyles, αλλά και τις αλογοουρές.

Χαμηλός κότσος

Σε μία από τις εμφανίσεις της σε εκδήλωση για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, η Kate Middleton αποφάσισε να κάνει αυτόν τον super chic χαμηλό κότσο. Το low bun της είχε τόσο όσο όγκο και ήταν ό,τι ακριβώς άρμοζε στην περίσταση μαζί φυσικά με το oversized καπέλο της.

Britain Platinum Jubilee

Παρόμοιο χτένισμα είχε κάνει η Kate Middleton και σε επίσημη εκδήλωση στην οποία είχε παραστεί, τον Απρίλιο του 2019.

Britain Kate Turns 40

Χαλαροί κυματισμοί

Σε εμφανίσεις που δεν απαιτούν ιδιαίτερη επισημότητα η Kate Middleton επιλέγει τους χαλαρούς κυματισμούς (aka wavy hairstyle), χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν θα κάνει waves στα μαλλιά της και σε ένα επίσημο event.

Britain Royal Baby

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα super chic και νεανικό χτένισμα, δεν συμφωνείς;

Britain Kate Turns 40

Half up hairstyle

Half up hairstyle (δηλαδή μαλλιά μισά πιασμένα πάνω και μισά πιασμένα κάτω) επιλέγει η Kate Middleton τόσο σε επίσημες όσο και σε πιο casual περιστάσεις.

London Olympics Cycling

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το υπέροχο half up hairstyle της την ημέρα του γάμου της, το οποίο και ολοκληρώθηκε μοναδικά με το λευκό πέπλο της και την τιάρα;

Britain Royal Baby

Αλογοουρά

Όταν επιλέγει να κάνει αλογοουρά η Kate Middleton κάνει πάντα κάτι συγκεκριμένο. Τι; Προσθέτει στο ponytail της κυματισμούς.

The Duke And Duchess Of Cambridge Visit Northern Ireland

Photo by Chris Jackson/Getty Images

2021 Getty Images

Και κάπως έτσι τα μαλλιά της έχουν τόσο όσο όγκο χρειάζονται, ενώ το χτένισμά της γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον.

The Duchess Of Cambridge Meets Children And Mentors From Chance UK's Early Intervention Programme

Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images