MTV Awards 2022: Τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς

Μαρία Ροδίτη
MTV Awards 2022: Τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς

Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Τα MTV Awards 2022 πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ με τις stars να είναι πιο λαμπερές από ποτέ στο κόκκινο χαλί.

Άλλο ένα κόκκινο χαλί στρώθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το βράδυ της 5ης Ιουνίου. Τα MTV Awards 2022 πραγματοποιήθηκαν στο Barker Hangar του Los Angeles με παρουσιάστριες της βραδιάς τη Vanessa Hudgens και την Tayshia Adams και πλήθος stars να παρελαύνουν φορώντας… τα καλά τους.

Η ταινία «Spider-Man: No Way Home» είχε τις περισσότερες υποψηφιότητες (7 συγκεκριμένα) με τη σειρά Euphoria και τον Batman να ακολουθούν. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν και νέες προσθήκες στις κατηγορίες, όπως το καλύτερο τραγούδι, το μουσικό ντοκιμαντέρ και star από reality, αλλά εμείς… σαν beauty addicts που είμαστε δεν μπορούσαμε παρά να σταθούμε στα εντυπωσιακά μακιγιάζ και χτενίσματα που έκαναν για τη συγκεκριμένη βραδιά των MTV Awards 2022 οι celebrities.

Met Gala: Τα 10 ωραιότερα beauty looks των τελευταίων χρόνων

Sydney Sweeney και Jennifer Lopez τράβηξαν τα βλέμματα

Αν ρωτάς ποια ή ποιες stars είχαν τα πιο κομψά και ονειρεμένα beauty looks θα σου απαντήσω δύο: η Sydney Sweeney και η Jennifer Lopez. Η μεν Sydney έμοιαζε σαν να βγήκε κυριολεκτικά… από παραμύθι φορώντας ροζ mini φούστα με παγιέτες και cropped πουκάμισο σε κουφετί ροζ. Στα μαλλιά της επέλεξε να κάνει χαλαρούς κυματισμούς και να δώσει έμφαση στις curtain bangs της, ενώ στο μακιγιάζ προτίμησε να τονίσει τα μάτια με μαύρο eyeliner και στα χείλη να παραμείνει «ήσυχη» επιλέγοντας nude κραγιόν.

https://www.instagram.com/p/CeccUtXJkMM

Η Jennifer Lopez – με τη σειρά της- απογείωσε το sexy outfit της με το πιο hot beauty look. Η 52χρονη star επέλεξε το wavy hairstyle κι έδωσε έμφαση στα μάτια με χρυσή σκιά και αρκετές στρώσεις μάσκαρα, ενώ στα χείλη θέλησε να δώσει juicy αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας ένα nude lip gloss.

https://www.instagram.com/p/CecrcPyrPMj

Beauty Inspo

Στην παρακάτω gallery θα δεις αναλυτικά όλες τις stars και τα beauty looks που έκαναν στα MTV Awards 2022. Παρατήρησέ τις, κράτα screenshot και πάρε έμπνευση για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

Αν μη τι άλλο, τα φετινά MTV Awards είχαν αρκετές δόσεις sexiness και super fresh beauty looks. Μπορείς, λοιπόν, κι εσύ να πάρεις από αυτό το κόκκινο χαλί όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι.