Το μυστικό για να αποκτήσεις mermaid hair σαν της Αθηνάς Οικονομάκου

Μαρία Ροδίτη
Το μυστικό για να αποκτήσεις mermaid hair σαν της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το πιο summerish χτένισμα χωρίς να χρησιμοποιήσει εργαλεία θερμότητας.

Κάνοντας ένα scroll στο Instagram και παρατηρώντας τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της Αθηνάς Οικονομάκου θα καταλάβεις ότι λατρεύει τα κυματιστά μαλλιά. Αυτό είναι το χτένισμα που επιλέγει κατά βάση τόσο για τα επίσημα όσο και για τα πιο casual looks της. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως η ηθοποιός δεν πειραματίζεται. Πειραματίζεται και, μάλιστα, κάνει και πιο extreme χτενίσματα, όπως το mermaid hairstyle που δοκίμασε πολύ πρόσφατα.

Η Αθηνά έκανε το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα – mermaid hair- και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, ενώ αποκάλυψε με τον τρόπο της ότι… δεν χρησιμοποίησε κανένα εργαλείο hairstyling για αυτό το τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αλλού κρύβεται το μυστικό της!

Το trick για να φύγουν από τα ξανθά μαλλιά οι πρασινίλες από το χλώριο της πισίνας

Το μυστικό για τα mermaid hair της Αθηνάς Οικονομάκου

«1,2 ή 3; Εσείς σε τι διάθεση είστε; Παρεμπιπτόντως το λάτρεψα αυτό το μαλλί! The after braids effect», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στο post της δείχνοντας τα μαλλιά-αφάνα που απέκτησε απλώς κάνοντας… κοτσιδάκια. Να δες!

https://www.instagram.com/p/CebRoWOtM_Y

Δεν ξέρω αν το θυμάσαι, αλλά η ηθοποιός πριν μερικές μέρες παρευρέθηκε σε εκδήλωση μαζί με την καλή της φίλη, Χριστίνα Κοντοβά, και για την περίσταση είχε κάνει πολλά cornrow braids- ένα επίσης καλοκαιρινό χτένισμα. Αυτό το μυστικό, δηλαδή τα cornrow braids, σε συνδυασμό με τις πολλές ώρες που η Αθηνά διατήρησε το χτένισμά της, δημιούργησε τους υπέροχους κυματισμούς (aka mermaid hair) στα μαλλιά της.

kontova_oikonomakou.jpg

Πώς θα κάνεις κι εσύ cornrow braids

Η αλήθεια είναι πως θα χρειαστείς αρκετό χρόνο για να κάνεις μόνη σου cornrow braids. Κι αυτό, γιατί πρέπει να χωρίσεις σε πολλές και μικρές τούφες τα μαλλιά σου, ώστε να τις πλέξεις σε λεπτά πλεξουδάκια μετέπειτα. Αξίζει τον κόπο, όμως, και θα δεις πώς ακριβώς μπορείς να δημιουργήσεις αυτό το χτένισμα ευθύς αμέσως στο βίντεο.

Το θετικό με τα cornrow braids είναι πως πρόκειται για ένα ultra summerish χτένισμα που σε κρατά δροσερή τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει ολοένα και πιο ψηλά, ενώ όταν τα λύσεις έχεις ένα νέο χτένισμα- αυτό της Αθηνάς Οικονομάκου. Πώς το έχεις, όμως; Χωρίς να χρησιμοποιήσεις κανένα απολύτως εργαλείο θερμότητας και άρα χωρίς να ταλαιπωρήσεις την τρίχα σου. Αξίζει, για να λέμε και αλήθειες!