Η Αθηνά Οικονομάκου αγκαλιάζει τη φυσική ομορφιά και ποζάρει δίχως ίχνος μακιγιάζ

Η Αθηνά Οικονομάκου αγκαλιάζει τη φυσική ομορφιά και ποζάρει δίχως ίχνος μακιγιάζ

Η Οικονομάκου αφιέρωσε μία μέρα στον εαυτό της για να μπορέσει να ξεκουραστεί.

Είναι πολύ ωραίο όταν οι celebrities εμφανίζονται χωρίς μακιγιάζ. Αυτοί που πατροπαράδοτα για κάποιον λόγο πρέπει να ποζάρουν «υπερπαραγωγή», ντυμένοι με τα καλά τους και με άψογο μακιγιάζ, αποφασίζουν όλο και πιο συχνά να τα απαρνηθούν όλα και να αγκαλιάσουν τη φυσική τους ομορφιά. Κι αυτό είναι ένα από τα πιο απελευθερωτικά και ενδυναμωτικά πράγματα που βλέπουμε στα social media.

Η Αθηνά Οικονομάκου ανήκει σε αυτούς τους διάσημους. Η ηθοποιός που πολλάκις έχει γίνει πρότυπο για μαλλιά και μακιγιάζ, δε διστάζει να ποζάρει εντελώς φυσική στην κάμερα και στη συνέχεια να μοιράζεται το θέαμα με τους φανς της.



Η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ

Με τις πιτζάμες της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ εμφανίστηκε η Αθηνά Οικονομάκου σε πρόσφατο story της στο Instagram. «Σήμερα αποφάσισα ότι πρέπει να ξεκουραστώ, γιατί αλλιώς δε βγαίνει», έγραψε η ηθοποιός για να συνοδέψει τη φωτογραφία και μοιράστηκε με τους followers της τη σημασία του να βάζεις τον εαυτό σου προτεραιότητα για να μπορείς να ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

athina oikonomakou no makeup

Η Αθηνά Οικονομάκου στο The Masked Singer

Η 36χρονη ηθοποιός, αυτήν την περίοδο, εμφανίζεται στην εκπομπή «The Masked Singer» έχοντας καθίσει σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής μαζί με τους Νίκο Μουτσινά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Θοδωρή Μαραντίνη. Η Οικονομάκου εμφανίστηκε υπέρλαμπρη στην πρώτη της εμφάνιση με ένα χρυσό φόρεμα Celia Kritharioti, ενώ το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η makeup artist Ολυμπία Κόλλια και τα μαλλιά ο Νικόλας Βιλλιώτης.

https://www.instagram.com/p/CbxxFZxNPfv

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες διάσημες που κατά καιρούς έχουν επιλέξει να εμφανιστούν χωρίς μακιγιάζ.

H Αθηνά Οικονομάκου έγινε θεία- Το κοινό που την ενώνει με τον Μάξιμο και την ανιψιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλάει για το «κακό μάτι» λίγο πριν την πρεμιέρα του Masked Singer

Αθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία με την κόρη της στη Μάνη και η εξομολόγηση για τον έρωτά της