Cult Classics: Αυτές είναι οι πιο cult αποχρώσεις κραγιόν που πρέπει να δοκιμάσεις

Cult Classics: Αυτές είναι οι πιο cult αποχρώσεις κραγιόν που πρέπει να δοκιμάσεις

Αν είσαι lipstick addict πρέπει να έχεις δοκιμάσει αυτές τις αποχρώσεις κραγιόν, έστω μία φορά στη ζωή σου… Αν δεν το έχεις κάνει ήδη!

Το τέλειο κραγιόν είναι σαν το τέλειο τζιν: Μπορείς να το φορέσεις ανά πάσα στιγμή, να το συνδυάσεις με οτιδήποτε και να είσαι αυτόματα κομψή. Όπως όμως είναι δύσκολο να βρεις το τέλειο τζιν, έτσι είναι δύσκολο να βρεις το τέλειο κραγιόν.

Αν είσαι lipstick addict, τότε αναγνωρίζεις αυτό το struggle, και η συλλογή σου ολοένα και μεγαλώνει, ενώ εσύ αναζητάς την τέλεια απόχρωση. Θέλεις ένα τέλειο nude, ένα perfect pink, ένα statement κραγιόν που τραβά τα βλέμματα, ένα άλλο που σε κάνει να νιώθεις sexy, και φυσικά το απόλυτο κόκκινο.

Yuhan-Wang-ham-S22-012.jpg

10 orange-nude κραγιόν σαν της Αθηνάς Οικονομάκου για να αναδείξεις το λευκό χαμόγελό σου

Προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), δεν μπορώ να ταυτιστώ με αυτό το quest γιατί –πολύ απλά- δεν φορώ κραγιόν. Είμαι όμως beauty 16 χρόνια (κάνε πώς δεν το διάβασες) και αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα, είναι ότι υπάρχουν κάποια κραγιόν, σε πολύ συγκεκριμένες αποχρώσεις που ξεπουλούν συνέχεια, εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι τα cult classics στα οποία αναφέρομαι στον τίτλο αυτού του άρθρου, και αυτά θα σου δείξω σήμερα. Δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαίο το γεγονός ότι, στην παρακάτω λίστα υπάρχουν κραγιόν που έχουν λίστα αναμονής. Ότι θα βρεις αποχρώσεις που εδώ και δεκαετίες εξαφανίζονται από τα ράφια, και ότι όλα τα παρακάτω κραγιόν, θα τα βρεις στα kits σχεδόν όλων των makeup artists.

Manish-Arora-ham-S20-031.jpg

Ρίξε λοιπόν μία ματιά στην παρακάτω gallery και ανακάλυψε τα cult classic κραγιόν που πρέπει να έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά στη ζωή σου, είτε είσαι lipstick addict, είτε όχι.

Copy the look: 10 φούξια κραγιόν για ν’ αντιγράψεις το μακιγιάζ της Ελένης Μενεγάκη