10 orange-nude κραγιόν σαν της Αθηνάς Οικονομάκου για να αναδείξεις το λευκό χαμόγελό σου

Μαρία Ροδίτη
10 orange-nude κραγιόν σαν της Αθηνάς Οικονομάκου για να αναδείξεις το λευκό χαμόγελό σου
Instagram: @athinao1konomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το orange-nude κραγιόν που όλες πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας το καλοκαίρι και το οποίο κάνει το λευκό χαμόγελο να δείχνει ακόμα πιο λευκό.

Το ότι η Αθηνά Οικονομάκου έχει φυσική ομορφιά το ξέρουμε. Το ότι πάντα κάνει πολύ chic επιλογές στο μακιγιάζ που αναδεικνύουν αυτό το δώρο που της έχει δώσει η φύση… κι αυτό το ξέρουμε και η ηθοποιός μας το απέδειξε για ακόμα μια φορά. Η Αθηνά, που σήμερα γιορτάζει μιας και είναι μανούλα δύο παιδιών, φόρεσε το πιο wow κραγιόν στην εκπομπή The Masked Singer και αυτό δεν είναι άλλο από το orange-nude.

Η 35χρονη ηθοποιός κι επιχειρηματίας επέλεξε να συνδυάσει το πράσινο σύνολό της με κραγιόν που ούτε nude ήταν, αλλά ούτε και πορτοκαλί – έπαιζε ανάμεσα σε αυτά τα δύο- κάνοντας το χαμόγελό της να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Η Αθηνά Οικονομάκου αγκαλιάζει τη φυσική ομορφιά και ποζάρει δίχως ίχνος μακιγιάζ

Το κραγιόν-«κλειδί» για πιο λαμπερό χαμόγελο σαν της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του show, The Masked Singer, και κάθε εβδομάδα πραγματοποιεί ultra chic looks, τόσο στο κομμάτι της μόδας όσο και της ομορφιάς. Στην τελευταία της εμφάνιση, λοιπόν, πέρα από το υπέροχο πράσινο σύνολο που φόρεσε δεν… μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από το λαμπερό χαμόγελό της.

https://www.instagram.com/p/CdL0jW3Nv6k

Ναι, σίγουρα η Αθηνά φροντίζει τη στοματική της υγιεινή και επισκέπτεται συχνά τον οδοντίατρό της, όμως ένα ατού παραπάνω της έδωσε το τέλειο orange-nude κραγιόν που επέλεξε να φορέσει. Η κριτής του The Masked Singer, λοιπόν, έδωσε έμφαση στα χείλη αφήνοντας σε εντελώς γήινους τόνους τα μάτια με σκούρα καφέ σκιά και μαύρη μάσκαρα και τονίζοντας τα φρύδια για να έχει ένα super elegant beauty look.

Όσο για τα μαλλιά της; Η ηθοποιός έκανε το πιο hot χτένισμα των 90’s που έχει κάνει δυναμικό comeback και δεν είναι άλλο από το blow out.

Shopping time

Αν θες κι εσύ να αναδείξεις το λαμπερό χαμόγελό σου, μόνο ένα κραγιόν χρειάζεσαι σε orange-nude απόχρωση. Στην gallery θα βρεις όχι ένα, όχι δύο, αλλά 10 κραγιόν σε αυτήν την απόχρωση και είμαι σίγουρη πως θα τα λατρέψεις.

Καλά ψώνια και… μην ξεχνάς ότι σήμερα είναι η γιορτή της μητέρας, οπότε μπορείς να πάρεις ένα κραγιόν για εσένα και ένα για τη μαμά σου, ώστε να την κάνεις λίγο παραπάνω χαρούμενη! Και, βέβαια, να τη βοηθήσει να αναδείξει κι εκείνη το λευκό χαμόγελό της.