Copy the look: 10 φούξια κραγιόν για ν’ αντιγράψεις το μακιγιάζ της Ελένης Μενεγάκη

Μαρία Ροδίτη
Copy the look: 10 φούξια κραγιόν για ν’ αντιγράψεις το μακιγιάζ της Ελένης Μενεγάκη

Το γιορτινό mood συνεχίζεται, και σήμερα – Δευτέρα του Πάσχα- πρέπει να είσαι super chic. Με ένα φούξια κραγιόν σαν αυτό της Ελένης Μενεγάκη δεν γίνεται παρά να τα καταφέρεις.

Ποιος είπε ότι το Πάσχα τελείωσε; Και σήμερα- Δευτέρα του Πάσχα- θα ξεκουραστείς, θα περάσεις όμορφα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και, βέβαια, θα φας ξανά. Γιατί, ας μην κοροϊδευόμαστε! Το φαγοπότι δεν τελειώνει ποτέ την Κυριακή του Πάσχα.

Επειδή, λοιπόν, ακριβώς θα απολαύσεις τα μεζεδάκια σου και σήμερα και θα δεις φίλους και γνωστούς χρειάζεται να είσαι περιποιημένη, εντυπωσιακή και σωστά «εξοπλισμένη». Τι εννοώ με αυτό; Ότι χρειάζεσαι ένα κραγιόν long lasting, που δεν θα φεύγει με τίποτα από τα χείλη όσο κι αν φας, όσο κρασί κι αν πιείς. Κάπου εδώ έρχεται η Ελένη Μενεγάκη να μας δώσει το make up Inspo της ημέρας. Η παρουσιάστρια του MEGA, που λες, φόρεσε το απόλυτο φούξια κραγιόν και εμάς – τα κορίτσια του Queen.gr- μας ξετρέλανε. Κι εσύ μόλις τη δεις θα πάθεις το ίδιο!

Berry Pretty! Τα χείλη στο χρώμα του βατόμουρου είναι η απόλυτη τάση για την υπόλοιπη άνοιξη

Σε γιορτινό mood με φούξια κραγιόν… σαν της Ελένης Μενεγάκη

Σε μία από τις τελευταίες της εκπομπές πριν τις διακοπές του Πάσχα, η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε ένα fluo πράσινο κοστούμι, το οποίο και απογείωσε με το μακιγιάζ της. Αφήνοντας σε χαλαρά waves τα μαλλιά, η παρουσιάστρια φόρεσε το πιο λαμπερό, έντονο και φωτεινό φούξια κραγιόν κάνοντας statement με την εμφάνισή της.

menegaki_kragion.jpg

Η Ελένη, θέλοντας να αφήσει πρωταγωνιστή στο make up look της το φούξια κραγιόν, άφησε πιο «ήσυχο» το υπόλοιπο μακιγιάζ της βάζοντας αρκετό ρουζ στα μήλα και μαύρο eyeliner με μάσκαρα στα μάτια. Μα δες… Δεν είναι τέλειο και γιορτινό αυτό το τόσο φούξια κραγιόν;

Shopping time

Στον παρακάτω οδηγό αγοράς θα βρεις τα πιο ωραία φούξια κραγιόν ever. Είναι τόσο έντονα, τόσο υπέροχα και μακράς διαρκείας που όσο και λαίμαργα κι αν τρως δεν θα φύγουν από τα χείλη σου. Μια ματιά και μια δοκιμή αρκούν για να πειστείς.

Χρόνια πολλά!