Hybrid Sun Care: H νέα γενιά αντηλιακών που αλλάζει τα δεδομένα στην ηλιοπροστασία

Hybrid Sun Care: H νέα γενιά αντηλιακών που αλλάζει τα δεδομένα στην ηλιοπροστασία

Μάθε για τα αντηλιακά που συνδυάζουν την ηλιοπροστασία με την καλλυντική ευχαρίστηση, «παντρεύοντας» το skincare με το suncare.

Μέχρι πρόσφατα, τα αντηλιακά είχαν μία και μόνο αποστολή: Να προστατεύουν το δέρμα μας από τη βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου. Αυτό ζητούσαμε και εμείς από τα αντηλιακά μας άλλωστε. Όσο περισσότερα μαθαίνουμε ωστόσο για τον ήλιο και τις επιπτώσεις του, τόσο αυξάνονται και οι απαιτήσεις μας. Προφανώς, η προστασία παραμένει η βασική αποστολή και το δικό μας βασικό ζητούμενο από ένα αντηλιακό, αλλά στην εξίσωση έχουν προστεθεί πολλές ακόμα απαιτήσεις και ανάγκες.

Δεδομένου ότι η αντηλιακή προστασία δεν περιορίζεται μόνο στην παραλία και τους καλοκαιρινούς μήνες, έχουν γεννηθεί ανάγκες που απαιτούν το «πάντρεμα» του skincare με το suncare. Πλέον, αυτό που ζητάμε από το αντηλιακό μας είναι ενυδάτωση, καλλυντική φροντίδα και ευχαρίστηση. Χρειαζόμαστε προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και την καθημερινότητά μας και αυτές οι νέες απαιτήσεις μας, έδωσαν στους επιστήμονες της Frezyderm το έναυσμα για τη δημιουργία μίας νέας γενιάς υβριδικών αντηλιακών, που συνδυάζουν τα οφέλη της περιποίησης με εκείνα της ηλιοπροστασίας.

1655457962846-977091512-image002.jpg

Συνενώνοντας λοιπόν, δύο μοναδικές καινοτομίες της σύγχρονης Κοσμητολογίας, η Frezyderm δημιούργησε ένα υβριδικό μοντέλο αντηλιακού, ολιστικής κάλυψης. Πρόκειται για δύο αντηλιακά, το Frezyderm Cream-to-Powder και το Frezyderm Fluid-to-Powder, τα οποία συνδυάζουν την υψηλή προστασία από τον ήλιο με την ενυδάτωση, αλλά και την καλλυντική ευχαρίστηση. Τι είναι όμως αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν και τα κατατάσσει σε μία νέα γενιά προϊόντων αντηλιακής προστασίας;

image003.jpg

Η καινοτομία White Peony Pure Skin Benefits

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι κάτι που όλοι αναζητάμε. Τα άτομα με ξηρό ή και ατοπικό δέρμα ωστόσο, αναζητούν αυξημένη ενυδατική φροντίδα στην καθημερινότητά τους και, χάρη στο εκχύλισμα λευκής παιώνιας, μπορούν να την έχουν έξυπνα, από το αντηλιακό τους. Τόσο το Frezyderm Cream-to-Powder όσο και το Frezyderm Fluid-to-Powder, προσφέρουν ενυδάτωση και βελτίωση των φυσικών μηχανισμών ενυδάτωσης της επιδερμίδας, αλλά και ενίσχυση του δερματικού φραγμού. Έτσι, με μία μόνο κίνηση μπορούμε να έχουμε αποτελεσματική αντηλιακή προστασία και ενυδατική φροντίδα.

image004.jpg

Η καινοτομία Transforming Textures

Τα αντηλιακά Frezyderm Cream-to-Powder και Frezyderm Fluid-to-Powder είναι εμπλουτισμένα με μία πρωτοποριακή καινοτομία που φέρει την τεχνογνωσία και την υπογραφή της m: Τη μετατροπή υφής, από κρέμα ή υγρή κρέμα, σε σατινέ πούδρα. Μόλις έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα, οι υφές των Frezyderm Cream-to-Powder και Frezyderm Fluid-to-Powder, μετατρέπονται σταδιακά σε ένα ανάλαφρο φιλμ πούδρας που προσφέρει υπέροχη άνεση.

image005.jpg

Frezyderm Cream και Fluid-to-Powder

Οι υφές και των δύο αντηλιακών, μετατρέπονται σταδιακά από πλούσια κρέμα ή ανάλαφρο υγρό σε σατινέ πούδρα, προσφέροντας υψηλή προστασία και καλλυντική ευχαρίστηση. Παράλληλα, χάρη στο εκχύλισμα λευκής παιώνιας, ενισχύουν τον επιδερμικό φραγμό, μειώνουν τη διαδερμική απώλεια υγρασίας και βελτιώνουν τους μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας και μπορούν να καταπολεμήσουν τη χρόνια ξηρότητα, αλλά και να αποκαταστήσουν σταδιακά τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας (επιδερμικό φραγμό και ενυδάτωση) της επιδερμίδας.

image006.jpg

Μιλάμε λοιπόν για δύο αντηλιακά που έρχονται να καλύψουν πολλά περισσότερα από την απλή ανάγκη για προστασία κάτω από τον ήλιο. Έχουμε δύο αντηλιακά που συνεργάζονται με την επιδερμίδα και τη θρέφουν σε βάθος, δύο αντηλιακά που μας προσφέρουν άνεση και ευχαρίστηση σε κάθε εφαρμογή, δύο αντηλιακά που ήρθαν για να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ζωής μας, ανταποκρινόμενα στις νέες και πολύπλοκες απαιτήσεις μας.

Αυτή είναι η νέα γενιά αντηλιακών, τα Hybrid Sun Care αντηλιακά που αλλάζουν τα δεδομένα και δεν έχεις παρά να αναζητήσεις τα Frezyderm Cream-to-Powder και Frezyderm Fluid-to-Powder στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο ή e-pharmacy.