Η Δέσποινα Βανδή με το πιο stylish faux καρέ κούρεμα – Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Μαρία Ροδίτη
Η Δέσποινα Βανδή με το πιο stylish faux καρέ κούρεμα – Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στο Chart Show του Σαββάτου (18/6) με το πιο κομψό faux καρέ και εμείς σου εξηγούμε πώς μπορείς να το κάνεις και μόνη σου!

 

Τα τελευταία χρόνια η Δέσποινα Βανδή «παίζει» αρκετά με το μήκος των μαλλιών της. Άλλοτε, τα αφήνει μακριά και κατά βάση στο ύψος του στήθους κι άλλοτε επιλέγει το καρέ κούρεμα, το οποίο αγαπά πολύ. Και ακριβώς επειδή της αρέσει τόσο το bob, η τραγουδίστρια αποφάσισε να εμφανιστεί με καρέ κούρεμα στο Chart Show του Σαββάτου (18/6) κάνοντας τους fans της να αναρωτιούνται αν κουρεύτηκε.

Όχι, η Δέσποινα Βανδή δεν κουρεύτηκε αλλά έκανε το απόλυτο faux καρέ, το οποίο μοιάζει τόσο αληθινό και είναι διά χειρός του hairstylist, Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου.

Hairspiration: Η Υβόννη Μπόσνιακ υιοθέτησε το πιο chic καρέ κούρεμα

Το super stylish faux καρέ της Δέσποινας Βανδή

Το γύρισμα για το Chart Show του Σαββάτου (18/6) έγινε πολλές μέρες πριν και οι πληροφορίες μας λένε πως η Δέσποινα Βανδή έκανε απλώς ένα ψεύτικο καρέ κούρεμα. Αρκεί να πειστείς για αυτό βλέποντας τις πρόσφατες φωτογραφίες της από τη Θεσσαλονίκη- όπου και τραγουδούσε-, αλλά και από τη συναυλία της στο Κατράκειο Θέατρο, για να διαπιστώσεις ότι ακόμη διατηρεί τα μακριά μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/Ce3RPDhMQAn

Μήπως, όμως, με αυτό το bob haircut η τραγουδίστρια θέλει να επιστρέψει για τα καλά στο αγαπημένο της κούρεμα και έκανε απλώς μια «πρόβα»; Ό,τι κι αν συμβαίνει το faux καρέ της Δέσποινας είναι απλά υπέροχο. Γιατί δεν είναι απλά ένα καρέ! Βλέπεις, ο hairstylist, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, το αναβάθμισε δίνοντάς του wet, wavy εφέ και κάνοντάς το άκρως καλοκαιρινό και sexy, όπως άρμοζε στο mini, κίτρινο φόρεμα που φόρεσε η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/CenhW89MrRN

Εσύ θα κάνεις faux καρέ;

Είσαι έτοιμη να κάνεις κι εσύ faux καρέ για τις επίσημες εξόδους του καλοκαιριού; Ξέρω πως αν είσαι fan των πολύ μακριών μαλλιών δύσκολα θα τα αποχωριστείς και θα ενδώσεις σε ένα καρέ. Αν, ωστόσο, σε δελεάζει ένα τέτοιο κούρεμα, η λύση του faux bob είναι για εσένα.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις πώς ακριβώς μπορείς να το κάνεις για να πραγματοποιείς ultra stylish εμφανίσεις το καλοκαίρι και να μπερδεύεις… τους φίλους σου. Πρώτο βήμα; Ένα hair serum για βαθιά ενυδάτωση της τρίχας και… ξεκινάμε!

Αφού περάσεις τα μαλλιά σου με την πρέσα – είτε για να τα κάνεις sleek, είτε για να τα κάνεις απλώς πιο smooth- πιάσε τα σε γαλλική πλεξούδα πίσω. Έπειτα, τύλιξε και στερέωσε με τσιμπιδάκια την πλεξούδα εσωτερικά στον σβέρκο σου. Έτοιμο το faux καρέ κούρεμα!