Τα MAD VMAs 2022 έρχονται κι εμείς θυμόμαστε τα καλύτερα beauty looks της περσινής διοργάνωσης

Μαρία Ροδίτη
Τα MAD VMAs 2022 έρχονται κι εμείς θυμόμαστε τα καλύτερα beauty looks της περσινής διοργάνωσης
7899115

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ιωάννα Μαλέσκου και η Τάμτα ήταν μόνο μερικές από τις παρουσίες των MAD VMAs 2021 που ξεχώρισαν με τις επιλογές τους σε μαλλιά και μακιγιάζ.

Η 19η απονομή των MAD Video Music Awards 2022 θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στο Γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι celebrities προετοιμάζονται εδώ και καιρό για την παρουσία τους στο event.

Κάνουν πρόβες για τα acts τους, για τα outfits που θα επιλέξουν για τη λαμπερή βραδιά, αλλά και για το beauty look που θα κάνουν, ώστε να πραγματοποιήσουν μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι τα μαλλιά και το μακιγιάζ παίζουν σημαντικό ρόλο σε ένα σύνολο και πραγματικά μπορούν να το απογειώσουν.

Κάτι από τα (πολύ) παλιά: 4 εμφανίσεις στα Mad Video Music Awards που κανείς μας δε θυμάται

Μια ανάσα, λοιπόν, πριν τη φετινή απονομή και το κόκκινο χαλί των MAD VMAs 2022 αποφασίσαμε να μπούμε σε γιορτινό mood και να θυμηθούμε τις Ελληνίδες celebrities που εμφανίστηκαν πέρσι στο event- μα κυρίως τα beauty looks που επέλεξαν για τη βραδιά. Για δες… Εσύ ψηφίζεις την all-time classic Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την ανατρεπτική Τάμτα ή τη summerish Ιωάννα Μαλέσκου;

Τα beauty looks που ξεχώρισαν από τα περσινά MAD VMAs

Ιωάννα Μαλέσκου

maleskou_wavy_hair.jpg

Το wavy hair look της Ιωάννας Μαλέσκου με το nude, ηλιοκαμένο μακιγιάζ της απογείωσαν το fluo κίτρινο φόρεμά της και μας έβαλαν για τα καλά σε summer mood!

Τάμτα

undefined

Από την Τάμτα δεν περιμένεις ποτέ κάτι λιγότερο από ένα ανατρεπτικό και edgy beauty look. Και αυτό έκανε στα περσινά MAD VMAs δίνοντας έμφαση στα μαλλιά της. Η τραγουδίστρια επέλεξε έναν πολύ ψηλό κότσο που κατέληγε… στο μέτωπό της και διατήρησε σε nude-peachy τόνους το μακιγιάζ της.

Βάσω Λασκαράκη

laskaraki_mad.jpg

Η Βάσω Λασκαράκη περπάτησε στο κόκκινο χαλί των MAD VMAs 2021 με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, και ήταν πιο chic από ποτέ. Ο πολύ ψηλός, sleek κότσος της σε συνδυασμό με το μακιγιάζ σε χρυσούς τόνους «έδεσαν» τέλεια με το pastel αποχρώσεων φόρεμά της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

iliana_mad.jpg

Με χαλαρές μπούκλες στα μακριά μαλλιά της, έντονα φρύδια και μακιγιάζ σε καφέ αποχρώσεις η Ηλιάνα «έφερε» στο κόκκινο χαλί των MAD VMAs 2021 το all-time classic chicness.

Συνέχισε στην gallery για να δεις κι άλλα beauty looks από τα περσινά βραβεία MAD.