Summer getaway: Τα προϊόντα που παίρνω μαζί μου στις mini καλοκαιρινές αποδράσεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Summer getaway: Τα προϊόντα που παίρνω μαζί μου στις mini καλοκαιρινές αποδράσεις

Σε αντίθεση με το τι μπορεί να νομίζεις, ως beauty, δεν παίρνω μαζί μου μία βαλίτσα γεμάτη προϊόντα... Όχι πια τουλάχιστον. Το beauty kit μου είναι απλό, μικρό, πρακτικό, έχει όλα όσα χρειάζομαι και θα το μοιραστώ μαζί σου ευθύς αμέσως.

Αν με ρωτούσες πριν από 5 ή 6 χρόνια τι παίρνω μαζί μου στις διακοπές, θα απέφευγα να σου απαντήσω. Έπαιρνα τα πάντα! Ήθελα ένα επιπλέον sac voyage για τα καλλυντικά μου και ήταν πολύ αστείο. Όταν μάλιστα φύγαμε για τριήμερο με δύο ακόμη beauty editors και πολύ καλές μου φίλες, είχαμε ένα αυτοκίνητο γεμάτο προϊόντα.

Προφανώς και δεν τα χρησιμοποιούσα όλα. Δεν γίνεται να κάνεις 12 step routine το ξημέρωμα που επιστρέφεις ζαλισμένη από τα κοκτέηλ. Το μόνο που πράγματι έκανα ήταν να πλένω το πρόσωπό μου (φήμες λένε ότι με έχουν βρει αναίσθητη στο κρεβάτι με ένα υγρό πιάτων στο χέρι και σαπουνάδες στο πρόσωπο, αλλά δεν θα τις επιβεβαιώσω) και να βάζω μία κρέμα. Οποιαδήποτε κρέμα.

https://www.instagram.com/p/CS9eg6IoPQ6

Σύκο: Το φρούτο που θέλεις να μυρίζεις παντού το καλοκαίρι, ακόμα και στο δέρμα σου

Οι διακοπές μου τώρα είναι διαφορετικές και εγώ η ίδια διαφέρω πολύ από το κορίτσι που πήγαινε για ξεφάντωμα στα νησιά. Θέλω να ξεκουραστώ, να κάνω το minimum -από επιλογή- και κυρίως να μην κουβαλήσω πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσω γιατί τα νεύρα μου δεν είναι καλά γενικά. Το minimum όμως τι περιλαμβάνει; Καθαρισμό και ενυδάτωση σε πρόσωπο και σώμα, λούσιμο, ελάχιστο μακιγιάζ και φυσικά αντηλιακή προστασία. Όσο για τις επιλογές… Άπειρες.

Ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα να καταλήξω στο ultimate vacation kit που τελικά δημιούργησα για τον εαυτό μου. Τα προϊόντα που θα μπορούσα να επιλέξω ήταν πραγματικά ατελείωτα, αλλά κατάφερα να βρω travel sized συσκευασίες πολύ αποτελεσματικών προϊόντων και να μην συμβιβαστώ, ούτε με περισσότερα από όσα θα ήθελα, αλλά ούτε και με λιγότερα.

https://www.instagram.com/p/CSBjR1uo-Am

Ναι, είμαι πολύ περήφανη για το travel beauty kit μου γι’ αυτό θέλησα σήμερα να σου το δείξω. Περιέχει 11 προϊόντα που χωρούν σε ένα μεσαίου μεγέθους νεσεσέρ όλα μαζί και σου προτείνω να τα δοκιμάσεις όλα. Έχουμε και λέμε…

Γιατί ποτέ δεν πρέπει ν’ αφήνεις το αντηλιακό εκτεθειμένο στον ήλιο

VICHY, IDEAL SOLEIL ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ SPF30

vichy.png

Το ψεκάζεις σε όλο το σώμα και νιώθεις τη δροσιά του άμεσα. Προστατεύει αποτελεσματικά και ενισχύει το μαύρισμα. Όσο για το μέγεθός του… είναι ό, τι πρέπει.

KORRES, ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΧΡΩΜΑ SPF50

KORRES.png

Είναι ελαφριά, δεν αφήνει λιπαρότητα, καλύπτει τόσο όσο και προστατεύει. Άσε που περιέχει αληθινό, βρώσιμο γιαούρτι που είναι υπερ-τροφή για το δέρμα. Είναι το απόλυτο must have είτε πας διακοπές, είτε μένεις στην πόλη.

CAUDALIE, BEAUTY ELIXIR TRAVEL SIZE 30ML

891091.jpg

Σου έχω εξηγήσει την εμμονή μου με αυτό το mist προσώπου και δεν θα μπορούσα να μην το έχω μαζί μου στις μικρές αποδράσεις. Ιδιαίτερα αφού διατίθεται σε travel size συσκευασία των 30ml.

AVEDA, SHAMPURE™ NURTURING SHAMPOO & CONDITIONER TRAVEL SIZE

AVEDA.png

Είναι αρκετά για δύο ή και τρία λουσίματα, ενυδατώνουν, φροντίζουν και μυρίζουν τέλεια. Τι άλλο να θέλω από τα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών μου.

BELIF, BESTSELLERS ON-THE-GO TRAVEL KIT

BELIF.png

Αυτό το κιτ περιέχει μία κρέμα ημέρας, ία μάσκα νύχτας, κρέμα ματιών, τονωτική λοσιόν και σαπούνι προσώπου σε μεγέθη που φτάνουν (και ίσως περισσεύουν) για ένα ΣΚ. Γιατί αυτά και όχι άλλα; Γιατί είναι τα πιο ενυδατικά και αυτό είναι που χρειάζεται η επιδερμίδα το καλοκαίρι (γι' αυτό είναι και best sellers).

FRANK BODY, COCONUT COFFEE SCRUB TRAVEL SIZE

FRANK-BODY-COCONUT-COFFEE-SCRUB-TRAVEL-SIZE.png

Τo θέλω το απολεπιστικό μου, δεν θα σου πω ψέματα. Μαυρίζεις καλύτερα αν κάνεις απολέπιση συχνά και το συγκεκριμένο scrub είναι ένα έπος. Η travel size συσκευασία του μάλιστα είναι ακόμα πιο επική και fun.

SOL DE JANEIRO, COCO CABANA BODY CREAM TRAVEL SIZE

SOL-DE-JANEIRO-COCO-CABANA-BODY-CREAM-TRAVEL-SIZE.png

Δεν έχω μυρίσει κάτι πιο τροπικό και δεν έχω βάλει κάτι πιο ενυδατικό. Αυτή η κρέμα είναι το καλοκαίρι το ίδιο και η συσκευασία των 75ml αρκετή για να αλείψεις όλο το σώμα κάμποσες φορές.

CHANEL, N°1 DE CHANEL LIP AND CHEEK BALM ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ROSEWOOD

N1-DE-CHANEL-LIP-AND-CHEEK-BALM.png

Είναι ένα προϊόν για χείλη και μάγουλα που χαρίζει πολύ φυσικό, διάφανο χρώμα και δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Και όχι, μην σε τρομάζει το χρώμα, είναι ακριβώς ό, τι πρέπει για τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

MAYBELLINE NEW YORK, INSTANT AGE REWIND CONCEALER ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΝΟ 7

MAYBELLINE-NEW-YORK-INSTANT-AGE-REWIND-CONCEALER-STHN-APOXRWSH-NO-7.png

Δεν είναι ανοιχτό και δεν είναι σκούρο (trust me, δεν είναι). Δεν είναι κονσίλερ και δεν είναι μεικάπ. Είναι όλα μαζί και το έχω πάντα μαζί μου στις διακοπές, που χρειάζομαι minimal κάλυψη και φυσικό αποτέλεσμα.

MAX FACTOR, MIRACLE SHEER GEL BRONZE STICK

max.png

Άσε το bronzer και τα πινέλα και πιάσε αυτό το bronzing gel stick. Είναι μικροσκοπικό και πρέπει να το δοκιμάσεις για να καταλάβεις πόσο διακριτικά και τέλεια τονίζει το μαύρισμα.

RARE BEAUTY, PERFECT STROKES UNIVERSAL VOLUMINIZING MASCARA MINI

RARE.png

Η μικροσκοπική μάσκαρα που κάνει τις βλεφαρίδες τεράστιες! Η συσκευασία της είναι τόσο tiny που οριακά την ψάχνω κάθε φορά.