Cream bronzer: Το σωστό beauty item για sunkissed αποτέλεσμα και λάμψη στο μακιγιάζ

Μαρία Ροδίτη
Cream bronzer: Το σωστό beauty item για sunkissed αποτέλεσμα και λάμψη στο μακιγιάζ
Alessandro Viero/IMAXTREE.COM

Το cream bronzer (aka το bronzer στην κρεμώδη εκδοχή του) είναι το προϊόν που χρειάζεσαι για ηλιοκαμένη και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα σου το καλοκαίρι.

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και γενικότερα μέσα στο έτος, το bronzer αποτελεί αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ των περισσότερων γυναικών. Είναι αυτό το item που χαρίζει ηλιοκαμένη όψη στην επιδερμίδα, αλλά και ένα λαμπερό φινίρισμα που είναι τόσο όσο sexy χρειάζεται. Ειδικά το cream bronzer, όμως, είναι ακόμα πιο «ικανό» να απογειώσει το μακιγιάζ σου, γιατί το κάνει να δείχνει και πιο fresh.

Το θέμα – σε κάθε περίπτωση- αλλά ειδικά στο κρεμώδες bronzer, είναι να ξέρεις να το χρησιμοποιείς σωστά. Να το χειρίζεσαι με τρόπο που το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό και όχι υπερβολικό ή παράταιρο. Γιατί το ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό μπορεί να συμβεί με εσένα… τελικά να βγαίνεις από το σπίτι με την απόλυτη διχρωμία. Oops! Παρακάτω, λοιπόν, θα δεις πώς θα χρησιμοποιήσεις σωστά το cream bronzer, αλλά και γιατί πραγματικά αξίζει να το επιλέξεις.

Jennifer Lopez: Είναι η βασίλισσα του bronzer! Δες πώς θα γίνεις κι εσύ

Τα tips για να χρησιμοποιήσεις σωστά το cream bronzer

Διάλεξε το κρεμώδες bronzer που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σου

Επίλεξε ένα bronzer το οποίο να είναι δύο με τρεις τόνους πιο σκούρο από τον τόνο της επιδερμίδας σου. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι άκρως φυσικό και super fresh.

kremwdes_bronzer.jpg

Instagram: @daytoday.al

Επίλεξε το σωστό πινέλο

Ένα μεγάλο πινέλο αλλά όχι πολύ πυκνό είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να απλώσεις σωστά και με ακρίβεια το κρεμώδες bronzer.

Λίγη ποσότητα κάθε φορά

Άπλωσε μικρή ποσότητα bronzer στα σημεία-«κλειδιά» (aka κροτάφους, ράχη της μύτης, πηγούνι) κι έπειτα «δούλεψέ» το για να γίνει ένα με το υπόλοιπο μακιγιάζ και το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό.

Το blending είναι το «κλειδί»

Είτε χρησιμοποιήσεις το πινέλο, είτε τα δάχτυλά σου είναι πολύ σημαντικό να κάνεις καλό blending στο cream bronzer σου. Εάν, πάντως, παρατηρήσεις «σκληρές» γραμμές, χρησιμοποίησε τον δείκτη σου για να βελτιώσεις το αποτέλεσμα.

Γιατί να επιλέξεις κρεμώδες bronzer

Αν αγαπάς τις κρεμώδεις υφές στα καλλυντικά σου ή απλά ψάχνεις για την πιο safe και γρήγορη λύση στο μακιγιάζ σου (ειδικά αν το makeup δεν είναι το μεγάλο σου ατού), τότε δοκίμασε ένα bronzer σε κρεμώδη υφή.

Η σύνθεσή του γίνεται ένα με το δέρμα, χαρίζοντας μια φρέσκια, μπρονζέ λάμψη που φαίνεται απολύτως φυσική σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. «Ζεσταίνει» και δίνει διάσταση στο πρόσωπο, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί ένα cakey εφέ.

Μη φύγεις! Check στην gallery και 5 κρεμώδη bronzers για να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου πριν φύγεις για διακοπές.