10 leave in conditioners για να ενυδατώνεις & να ξεμπερδεύεις τα μαλλιά στην παραλία

Μαρία Ροδίτη
10 leave in conditioners για να ενυδατώνεις & να ξεμπερδεύεις τα μαλλιά στην παραλία
Instagram: @marymargaretboud

Εκείνες τις στιγμές που νιώθεις πως τα μαλλιά σου έχουν αφυδατωθεί από το αλάτι της θάλασσας και τις βουτιές που έκανες, το leave in conditioner, που θα έχεις στην τσάντα σου, θα σε σώζει.

Κάνε λίγη υπομονή αν δεν έχεις πάρει ακόμα την καλοκαιρινή άδειά σου. Οι μέρες θα περάσουν και τότε θα βρεθείς στην αγαπημένη σου, γαλαζοπράσινη παραλία, θα αράζεις στην ξαπλώστρα και θα κάνεις ξανά και ξανά τις βουτιές σου.

Όμως! Με τίποτα δεν θα πρέπει να ξεχάσεις να έχεις στην τσάντα θαλάσσης σου ένα leave in conditioner: το προϊόν που θα σε σώζει όταν αφυδατώνονται και μπερδεύονται τα μαλλιά από την επαφή τους με τη θάλασσα.

DIY Time! Φτιάξε ένα leave in conditioner για τα μαλλιά με άρωμα καλοκαιριού

Τι είναι το leave in conditioner

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι! Το leave in conditioner δεν είναι μόνο για την παραλία. Είναι ΚΑΙ για την παραλία. Στην ουσία, πρόκειται για ένα conditioner μαλλιών, το οποίο δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

https://www.instagram.com/p/CfHP6zcgFBe

Είναι ένα προϊόν, το οποίο ξεμπερδεύει τα μαλλιά, τα ενυδατώνει σε βάθος και ως ένα βαθμό προσφέρει θερμοπροστασία. Άσε που απευθύνεται σε κάθε τύπο μαλλιών. Ειδικά, όμως, αν έχεις σγουρά και άγρια μαλλιά, το leave in conditioner θα σε σώσει. Κυρίως στις εξορμήσεις σου στην παραλία και στις καλοκαιρινές διακοπές σου.

Προσοχή, όμως! Το leave in conditioner δεν αντικαθιστά το κλασικό conditioner που χρησιμοποιείς στο λούσιμο. Απλώς είναι ένα ενισχυτικό beauty item για θρέψη και ενυδάτωση των μαλλιών.

Πώς θα χρησιμοποιήσεις το leave in conditioner

Για να χρησιμοποιήσεις σωστά το leave in conditioner κάνε τα εξής: Άπλωσε μια μικρή ποσότητα στις άκρες και στις ρίζες σε νωπά μαλλιά. Κάνε ελαφρύ μασάζ και χτένισε τα μαλλιά σου για να απλωθεί ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνειά τους. Τόσο απλό, τόσο εύκολο!

Συνέχισε τώρα στην gallery για να δεις 10 leave in conditioners που θα χρειαστείς οπωσδήποτε και στην παραλία και στο σπίτι. Happy holidays, girl!