Yellow fever – Η Ήβη Αδάμου με κίτρινο eye look μάς δίνει έμπνευση για τα parties του καλοκαιριού

Μαρία Ροδίτη
Yellow fever – Η Ήβη Αδάμου με κίτρινο eye look μάς δίνει έμπνευση για τα parties του καλοκαιριού

Η Ήβη Αδάμου έκανε το κίτρινο πρωταγωνιστή στο μακιγιάζ και στα μαλλιά της κι έγινε το απόλυτο beauty inspo του καλοκαιριού.

Είναι ένα πολύ φρέσκο, όμορφο κορίτσι που πειραματίζεται με την εμφάνισή του. Αν το σκεφτείς καλά, έχει κάνει τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της επιλέγοντας από το καστανό το ξανθό, ενώ στο μακιγιάζ της είναι πολλές οι φορές που δοκιμάζει όλα τα trends της κάθε εποχής. Ο λόγος… για την Ήβη Αδάμου.

Η τραγουδίστρια αυτήν τη φορά έκανε πρωταγωνιστή της εμφάνισής της το κίτρινο, επιλέγοντάς το και σε ρούχο, και σε σκιά, αλλά και στα hair accessories της. Και κάπως έτσι η Ήβη μάς έδωσε το απαραίτητο Inspo για τα party looks του καλοκαιριού.

Mellow Yellow: 5 super fresh τρόποι για να φορέσεις την κίτρινη σκιά και να τονίσεις το μαύρισμά σου

Το κίτρινο beauty look της Ήβης Αδάμου

Τους χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά της η Ήβη Αδάμου θέλησε να απογειώσει με ένα απλό αλλά κομβικό hair accessory. Η τραγουδίστρια φόρεσε κολλητά 2 κίτρινα hairclips στη μία πλευρά των μαλλιών της και ολοκλήρωσε το look με το πιο ιδιαίτερο μακιγιάζ στα μάτια.

ADAMOU.jpg

Η Ήβη δεν έβαλε απλώς μια κίτρινη σκιά, αλλά συνδύασε την κίτρινη σκιά με… φούξια eyeliner και έτσι έκανε το πιο pop, funky και φρέσκο eye look μαζί. Θέλοντας να αφήσει το κίτρινο να κλέψει την παράσταση φυσικά και στα χείλη επέλεξε nude κραγιόν. Μα πες… Δεν είναι τέλειο το look της;

Shopping time

Αν κι εσύ θέλεις να αντιγράψεις το look της Ήβης Αδάμου, η παρακάτω gallery θα σε βοηθήσει. Μετά από έρευνα αγοράς συγκέντρωσα κίτρινες σκιές, φούξια eyeliner και nude κραγιόν για να απογειώσεις τα make up looks που θα κάνεις στα πάρτι του καλοκαιριού.

Καλά ψώνια και μη φοβηθείς το έντονο χρώμα στο μακιγιάζ, girl. Το καλοκαίρι, άλλωστε, επιβάλλεται!