Το hot pink είναι το πιο sexy χρώμα για το μακιγιάζ του Σαββάτου - Δες πώς θα το φορέσεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το hot pink είναι το πιο sexy χρώμα για το μακιγιάζ του Σαββάτου - Δες πώς θα το φορέσεις
A model wears a creation as part of the Valentino Ready To Wear Fall/Winter 2022-2023 fashion collection, unveiled during the Fashion Week in Paris, Sunday, March 6, 2022. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Μπορεί να νομίζεις ότι το hot pink aka φούξια, είναι ένα χρώμα που ταιριάζει περισσότερο στα χείλη παρά στα μάτια, αλλά κάνεις λάθος. Είναι ότι πιο… καυτό μπορείς να φορέσεις στην αποψινή σου έξοδο και έχουμε τις αποδείξεις, tips αλλά και προϊόντα.

Κωδικός hot pink ή αλλιώς φούξια. Είναι ένα χρώμα πολύ έντονο που φέρνει στο μυαλό α) τα κραγιόν και β) τα 90’s. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά στο δικό μου το μυαλό (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), το καυτό ροζ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την δεκαετία του 90 (είμαι 90’s baby) αλλά μην με ρωτήσεις το γιατί. Στο θέμα μας όμως, hot pink στα μάτια!

It's everywhere!

Το είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Valentino και πραγματικά ξετρελαθήκαμε. Το έχουμε δει όμως και στα μάτια πολλών stars. Πάρε για παράδειγμα την Nicola Coughlan της σειράς Bridgerton. Το έχει φορέσει μοναδικά, ίσως με τον πιο fun τρόπο.

https://www.instagram.com/p/Cdc0KRNNZko

Ο makeup artist της, Neil Young, μου είχε πει τότε για το συγκεκριμένο μακιγιάζ «Όταν επιλέγεις ένα τέτοιο χρώμα δεν μπορείς να κάνεις πολλά με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Ο σταρ είναι τα μάτια και η σκιά, συνεπώς δεν κάναμε contouring και δεν βάλαμε χρώμα στα χείλη». Οριακά είχε βάλει μάσκαρα στα μάτια της Nicola και το αποτέλεσμα ήταν απίθανο.

Ο Neil Young, makeup artist της Nicola Coughlan, μας μίλησε για το μακιγιάζ της στις Χρυσές Σφαίρες

Βέβαια, εκείνη είχε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί των Golden Globes, εμείς πώς και πού θα το φορέσουμε; Απορώ γιατί αναρωτιέσαι τέτοια πράγματα το 2022 και μάλιστα μετά από 2 χρόνια με κλειστά μπαρ και clubs. Θα το φορέσουμε όπως θέλουμε και όπου θέλουμε.

To hot pink, είναι το ιδανικό μακιγιάζ για τα βράδια του Σαββάτου που θα γίνονται ολοένα και πιο hot και μπορείς να πάρεις παράδειγμα, είτε από το soft και blended μακιγιάζ της Nicola, είτε από το super graphic που παρέλασε στο catwalk του οίκου Valentino. Το μόνο που θέλω να θυμάσαι, είναι αυτό που μας είχε συμβουλεύσει ο Neil.

Αφού το focus είναι στα μάτια, και μιας που διάλεξες ένα τόσο έντονο χρώμα, είναι καλύτερα να μην το παρακάνεις με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Βέβαια, αν νιώθεις ιδιαιτέρως wild απόψε εγώ δεν θα σε σταματήσω. Κάνε ό, τι θέλεις με το hot pink και συνδύασέ το με όποιο άλλο χρώμα θέλεις.

Valentino-clp-F22-023.jpeg

Για να σε βοηθήσω μάλιστα, παρακάτω έχω συγκεντρώσει μονές σκιές με απίθανα έντονες και λαχταριστές, φούξια αποχρώσεις, αλλά και παλέτες που περιέχουν συνοδευτικά χρώματα για να αποκαλύψεις την wild πλευρά σου. Ρίξε λοιπόν μία ματιά, φόρα και το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και have fun tonight queen!

Underlash: Η νέα τάση στις ψεύτικες βλεφαρίδες που έχει γίνει viral στο TikTok