10 body scrub για να πετύχεις πιο βαθύ & ομοιόμορφο μαύρισμα

Μαρία Ροδίτη
10 body scrub για να πετύχεις πιο βαθύ & ομοιόμορφο μαύρισμα

Το body scrub είναι βασικό βήμα στη ρουτίνα ομορφιάς και «σύμμαχος» στο μαύρισμά σου.

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε πολλές φορές! Το body scrub είναι βασικό βήμα στη ρουτίνα ομορφιάς αν θέλεις να έχεις υγιή, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα. Είναι αυτό το τελετουργικό που χρειάζεται να κάνεις 2-3 φορές την εβδομάδα για να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο το μπάνιο σου αλλά και για να φροντίζεις στο έπακρον το δέρμα σου.

Και όχι μόνο! Το body scrub είναι τόσο θαυματουργό που αποτελεί «σύμμαχο» στο μαύρισμά σου. Ναι, ναι! Αν είσαι τακτική με την απολέπιση στο σώμα σου μέσα στην εβδομάδα, τα tanning sessions σου στην παραλία θα έχουν και πιο άμεσο αποτέλεσμα.

DIY Time! Scrub σώματος με σοκολάτα- Θα θέλεις να το φας

Τι ακριβώς κάνει, όμως, το body scrub;

Το body scrub έχει την ικανότητα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και να τη μαλακώνει με αποτέλεσμα να απορροφώνται καλύτερα τα συστατικά της ενυδατικής κρέμας που θα απλώσεις μετέπειτα. Γιατί εννοείται πως μετά το scrub είναι must η ενυδατική κρέμα μιας και αυτό το skincare combo μόνο θα σου χαρίσει τέλειο μαύρισμα.

body_scrub.jpg

Για να καταλάβεις καλύτερα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, της επιτρέπεις να μαυρίσει πιο καλά και αν συνδυάσεις την απολέπιση με την πολύ καλή ενυδάτωση, τότε θα έχεις γίνει σοκολατένια… σε χρόνο dt.

Shopping time

Αφού κατάλαβες τη σημασία του body scrub, ήρθε η ώρα να το βάλεις στη skincare routine σου αμέσως τώρα. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, όμως, εσύ!

Στην gallery σού βρήκα 10 φανταστικά body scrub – άλλα με άρωμα, άλλα χωρίς-, τα οποία χαρίζουν ονειρεμένα απαλή και βελούδινη επιδερμίδα. Και θυμήσου με! Μόλις ξεκινήσεις τη συστηματική χρήση scrub, θα δεις αμέσως αποτέλεσμα στο μαύρισμά σου και- φυσικά- στη διάθεσή σου. Γιατί ας το παραδεχθούμε. Όταν έχουμε ωραίο, σοκολατένιο μαύρισμα αυτόματα νιώθουμε και παραπάνω sexy.