DIY Time! Ετοιμάσου για διακοπές με το απόλυτο scrub κατά της κυτταρίτιδας με grapefruit

Μαρία Ροδίτη
DIY Time! Ετοιμάσου για διακοπές με το απόλυτο scrub κατά της κυτταρίτιδας με grapefruit
Instagram: @ccspraytanning

Περιόρισε την κατακράτηση υγρών και την κυτταρίτιδα πριν τις διακοπές με το πιο εύκολο και γρήγορο DIY body scrub.

Ο Ιούλιος μπήκε και η αντίστροφη μέτρηση για την καλοκαιρινή άδεια και τις διακοπές σου ήδη έχει ξεκινήσει. Είμαι σίγουρη πως ανυπομονείς να πατήσεις pause στην τρελή καθημερινότητα, να κλείσεις το κινητό και να εξαφανιστείς με την καλύτερη παρέα. Όλη αυτή η συνθήκη, βέβαια, περιλαμβάνει και εξορμήσεις στην παραλία άρα και το «καυτό» μπικίνι σου.

Και τι χρειάζεσαι για να αναδείξεις ακόμα περισσότερο το μαγιό σου; Να φροντίσεις πιο εντατικά το σώμα σου, ώστε κι εσύ να νιώσεις ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση. Το DIY body scrub με grapefruit που θα δεις παρακάτω είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις με καλή διάθεση τις καλοκαιρινές διακοπές σου και να μειώσεις... την κυτταρίτιδα. Ναι, έστω και την τελευταία στιγμή!

DIY Time! Καταπολέμησε τις πανάδες με την πιο εύκολη μάσκα προσώπου με νεκταρίνια

Η συνταγή για το DIY scrub κατά της κυτταρίτιδας

3-4 κουταλιές κακάο σε σκόνη

1-2 κουταλιές πράσινο τσάι ή τσάι matcha σε σκόνη

10 σταγόνες έλαιο grapefruit

2-3 φλούδες grapefruit

cacao.jpg

Ανακάτεψε σε ένα μπολ όλα τα υλικά, ρίξε νερό στο σώμα σου και ξεκίνα να απλώνεις το scrub από την κορυφή ως τα νύχια. Στα πιο «επίμονα» σημεία – των χεριών, της κοιλιάς και των γλουτών- κάνε περισσότερα λεπτά μασάζ για να ενεργοποιήσεις την κυκλοφορία του αίματος. Στη συνέχεια, ξέπλυνε με άφθονο νερό και απόλαυσε τη διαφορά στο σώμα σου.

Τα οφέλη του scrub με grapefruit

Το αιθέριο έλαιο grapefruit περιέχει μεγάλες ποσότητες ναρινγενίνης, ενός αντιφλεγμονώδους που έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στη διάσπαση του λιπώδους ιστού μειώνοντας τη φλεγμονή.

Συνδυαστικά με το κακάο που ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και το τσάι που έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, το συγκεκριμένο DIY body scrub θα βελτιώσει σημαντικά την όψη της επιδερμίδας σου κάνοντάς τη πιο απαλή και σφριγηλή και επιτρέποντάς σου… να φοράς με χαρά και αυτοπεποίθηση το μαγιό σου.