Off duty red: Lip stains και lip oils για «χαλαρά» looks με κόκκινα χείλη

Off duty red: Lip stains και lip oils για «χαλαρά» looks με κόκκινα χείλη
Alessandro Zeno/IMAXTREE.COM

Το κόκκινο κραγιόν απαιτεί μία κάποια ακρίβεια στην εφαρμογή. Τα lip stains και oils όμως όχι! Δες ποια προϊόντα θα σου χαρίσουν off duty κόκκινα χείλη για κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση.

Το κόκκινο χρώμα στα χείλη δεν έχει εποχή. Είναι τέλειο για το φθινόπωρο, τον χειμώνα, την άνοιξη και φυσικά για το καλοκαίρι. Αυτό που αλλάζει με τις εποχές είναι το styling, η διάθεσή μας και φυσικά οι συνθήκες στις οποίες το φοράμε. Τον χειμώνα για παράδειγμα, κάνουμε full μακιγιάζ και αφιερώνουμε χρόνο ώστε να φορέσουμε το κόκκινο κραγιόν μας με ακρίβεια. Το καλοκαίρι δεν ισχύει πάντοτε αυτό…

Genny-bbt-F19-005.jpg

Στις διακοπές θέλουμε ευκολία, χαλαρό αποτέλεσμα και effortless looks. Όλα αυτά δεν μπορούμε ακριβώς να τα πετύχουμε ούτε με τα πολυτελή, κρεμώδη και λαμπερά κόκκινα κραγιόν, ούτε και με τα go to ματ και ανεξίτηλα. Για το τέλειο off-duty red lip look το καλοκαίρι, χρειαζόμαστε lip stains ή lip oils. Τα lip stains και τα lip oils, εφαρμόζουν πανεύκολα, χωρίς να απαιτούν περίγραμμα ή ειδικό πινέλο. Μας επιτρέπουν να «χτίσουμε» το χρώμα και να έχουμε από διάφανο ως και αρκετά έντονο αποτέλεσμα (ανάλογα ε την περίσταση).

Cult Classics: Αυτές είναι οι πιο cult αποχρώσεις κραγιόν που πρέπει να δοκιμάσεις

Είναι ελαφριά, ενυδατικά, δεν φεύγουν με τις πρώτες γουλιές από το κοκτέιλ μας, και γενικά είναι ό, τι πρέπει για τα βραδινά looks στο νησί ή τις πρωινές μας εμφανίσεις στην πόλη. Μιας λοιπόν που κοντεύουμε στη μέση του Ιουλίου, και ξέρουμε ότι ετοιμάζεις βαλίτσες (αν δεν έχεις φύγει ήδη), είπαμε να σου δείξουμε τα αγαπημένα μας κόκκινα lip stains και lip oils.

Blumarine-emn-S21-008.jpg

Lip oil VS Lip stain

Πριν το κάνουμε ωστόσο, να σου θυμίσουμε μερικά πράγματα για το κάθε ένα. Τα lip stains είναι ουσιαστικά κραγιόν με βάση το νερό και έχουν super ελαφριά σύνθεση. Καθώς το νερό από τη φόρμουλα εξατμίζεται, μένει πίσω μόνο το χρώμα και κάνει τα χείλη δαγκωμένα. Συγκριτικά με τα lip oils, τα lip stains έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια.

Τα lip oils από την άλλη, είναι έλαια και έχουν σούπερ ενυδατική και λαμπερή υφή. Δεν κολλάνε σαν τα lip gloss αλλά θρέφουν σε βάθος τα χείλη, αφήνοντάς τα διακριτικά χρωματισμένα. Είναι πιο ανάλαφρα σαν αίσθηση αλλά δεν έχουν την ίδια απόδοση χρώματος και διάρκεια με τα lip stains.

Helen-Anthony-bbt-S22-018.jpg

Lip plumpers: Πώς λειτουργούν και ποια είναι τα καλύτερα για juicy χείλη χωρίς ενέσιμα - Όλα εδώ!

Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις έμπνευση για το μακιγιάζ σου και ακριβώς τις αποχρώσεις που σου προτείνουμε να βάλεις στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ. Enjoy queen!