Μακιγιάζ & skincare – Αυτά είναι τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς της Kate Middleton

Μαρία Ροδίτη
Μακιγιάζ & skincare – Αυτά είναι τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς της Kate Middleton

Chris Jackson/Pool Photo via AP, File

2021 Getty Images

Η Kate Middleton κάνει τις πιο chic επιλογές στα καλλυντικά και τα skincare προϊόντα της και λόγω γούστου, αλλά και λόγω του βασιλικού πρωτοκόλλου.

Το βασιλικό πρωτόκολλο είναι πολύ συγκεκριμένο για τις γυναίκες του Παλατιού του Buckingham. Δεν επιτρέπονται τα mini ρούχα, οι γυναίκες δεν φορούν αμάνικα φορέματα ή tops, ενώ απαγορεύονται τα extravagant χτενίσματα ή τα extreme μακιγιάζ. Η Kate Middleton τηρεί όλους αυτούς τους κανόνες τόσο στα σύνολα που επιλέγει όσο και σε μαλλιά και μακιγιάζ. Φροντίζει να είναι πάντα πολύ κομψή και minimal σε όλα της.

Ειδικότερα, τα beauty looks της Δούκισσας του Cambridge χαρακτηρίζονται σχεδόν πάντα από nude ή ελαφρώς ροζ κραγιόν ή balm, γήινες σκιές στα μάτια, ενώ στα μαλλιά είτε θα κάνει κότσο, είτε χαλαρούς κυματισμούς. Και σε όλες τις εμφανίσεις της είναι αξιοθαύμαστη για τη λάμψη στην επιδερμίδα και το βλέμμα, αλλά και για τα υπέροχα μαλλιά της. Θες να ξέρεις τι beauty items χρησιμοποιεί και λατρεύει η Kate Middleton; Ευθύς αμέσως θα τα ανακαλύψεις.

Royal Beauty: Η Kate με ένα ακόμα elegant beauty look στη δεύτερη μέρα του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

Τα αγαπημένα beauty προϊόντα της Kate Middleton

clarins_roz.JPG

Clarins, Natural Lip Perfector, Rose Shimmer

Χαρίζει απαλή υφή κι έχει ένα υπέροχο γλυκό άρωμα. Τα χείλη δείχνουν λαμπερά και σαρκώδη, ενώ συγχρόνως είναι απαλά και λεία.

bobbi_brown_kragion.JPG

Bobbi Brown, Lip Color, απόχρωση Sandwash Pink

Αυτό το κραγιόν φόρεσε η Kate Middleton στον γάμο της, αυτό επιλέγει και στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις της.

lancome_hypnose.JPG

LANCOME, Mascara Hypnôse, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 01 Noir Hypnotic

Όλες έχουμε την αγαπημένη μας μάσκαρα και αυτό ισχύει και για την Kate Middleton. Με τη συγκεκριμένη, η Δούκισσα του Cambridge καταφέρνει πάντα να έχει super wow eye look.

kerastase_mallia.JPG

Kérastase Nutritive Bain Satin 2 250 ml και Nutritive Lait Vital

Το απόλυτο «δίδυμο» για να καθαρίσεις, να θρέψεις και να ενυδατώσεις τα μαλλιά σου. Σε αυτό το σαμπουάν και την κρέμα μαλλιών «ορκίζεται» η Kate Middleton και για αυτό έχει υπέροχα, μεταξένια μαλλιά.

jomalone.JPG

JO MALONE LONDON, Orange Blossom Home Candle

Το έντονο άρωμα του άνθους πορτοκαλιάς που διαχέεται στον αέρα μόλις ανάψεις το κερί πραγματικά σε συνεπαίρνει. Θα νιώσεις σαν να έχεις ανοίξει το παράθυρο κι έρχεται η μυρωδιά από έναν ολάνθιστο κήπο. Κάτι ξέρει η Kate Middleton που το λατρεύει!

rosehipoil.JPG

Trilogy, Aromatic Certified Organic Rosehip Oil

Δεν λείπει ποτέ από τη ρουτίνα ομορφιάς της Kate Middleton το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς. Κι αυτό, γιατί προσφέρει συνολική θρέψη και επανόρθωση ενισχύοντας την υγεία του δέρματος. Επίσης, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.