Lazy Saturday! 20 πανέμορφα nail art για να χαζέψεις στην παραλία

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Lazy Saturday! 20 πανέμορφα nail art για να χαζέψεις στην παραλία

Είναι Σάββατο, είσαι στη θάλασσα και θέλουμε να γεμίσουμε το κινητό σου όμορφες beauty εικόνες…

Αν δουλεύεις, τότε μόλις ξεκίνησε ένα τέλειο καλοκαιρινό και εορταστικό Τριήμερο. Οι πιθανότητες να σε βρίσκουμε λοιπόν σε κάποια παραλία είναι πολλές. Αν από την άλλη είσαι σε άδεια, τότε είναι βέβαιο ότι σε πετυχαίνουμε σε κάποια ξαπλώστρα να χαλαρώνεις. Γιατί λοιπόν να μην γεμίσουμε το κινητό σου όμορφες beauty εικόνες;

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι, το σημερινό θέμα μας προβλημάτισε ιδιαίτερα. Θέλαμε κάτι χαλαρό, που να σε κάνει να χαζολογήσεις για λίγο στο κινητό σου. Αρχικά είπαμε να σου δείξουμε όμορφα χτενίσματα… nah! Έπειτα σκεφτήκαμε να συγκεντρώσουμε τα πιο λαχταριστά κραγιόν σε μία gallery… meh! Μόνο τα μανικιούρ είναι πραγματικά laid back θέματα και αυτό ακριβώς κάναμε σήμερα.

via GIPHY

Multi shopping: Τα άκρως απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς του καλοκαιριού κάτω από 20€

Επιλέξαμε τα 20 (ναι 20) πιο όμορφα nail art που βρήκαμε στους λογαριασμούς των αγαπημένων μας nail artists, και τα συγκεντρώσαμε για εσένα στην gallery που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου. Έχουμε σχέδια πανεύκολα και… κάπως ακατόρθωτα (πάμε στοίχημα μάλιστα ότι είναι αυτοκόλλητα). Έχουμε σχέδια για νύχια κοντά και μακριά, για νύχια τετράγωνα και οβάλ.

Με λίγα λόγια, έχουμε σχέδια για κάθε γούστο, ακόμα και για εσένα που, όπως η beauty director μας, τρως τα νύχια σου. Το μόνο που έχεις εσύ να κάνεις, είναι να πιείς μία ακόμα γουλιά από το δροσερό σου ρόφημα και να κάνεις ένα ακόμα scroll. Καλή ξεκούραση queen, την αξίζεις!

6 tips για να διατηρήσεις αναλλοίωτο το πεντικιούρ στις καλοκαιρινές διακοπές