10 οικονομικά beauty items για τα… μάτια της φίλης σου Μαρίας που σύντομα γιορτάζει

Μαρία Ροδίτη
10 οικονομικά beauty items για τα… μάτια της φίλης σου Μαρίας που σύντομα γιορτάζει
Courtesy of Press Office

Ο 15Αύγουστος πλησιάζει και η κολλητή σου, η αδελφή σου, η συνάδελφός σου η Μαρία γιορτάζει. Δώσε της λίγη χαρά και κάν’ της δώρο ένα προϊόν ομορφιάς που θα την κάνει ακόμα πιο όμορφη από όσο είναι!

Την ερχόμενη Δευτέρα σχεδόν όλη η Ελλάδα γιορτάζει. Το όνομα Μαρία, βλέπεις, το έχουν πολλές γυναίκες στη χώρα μας και τον 15Αύγουστο έχουν τη γιορτή τους, άρα… και την τιμητική τους. Σίγουρα κι εσύ στον περίγυρό σου θα έχεις μια Μαρία, αλλά και μια Δέσποινα ή Παναγιώτα (που επίσης γιορτάζουν)!

Δεν πρέπει να φροντίσεις να τους κάνεις ένα όμορφο δώρο; Και όπου δώρο μη σκέφτεσαι ότι θα πρέπει να αδειάσεις το πορτοφόλι σου. Επειδή μεσολαβούν και διακοπές και το budget είναι περιορισμένο, σε σκέφτηκα και βρήκα όλα εκείνα τα beauty items που η κάθε εορτάζουσα θα εκτιμήσει, χωρίς όμως εσύ να ξοδέψεις μια περιουσία.

Οδηγός Αγοράς: 10 ρούχα και αξεσουάρ για να κάνεις δώρο στη Δέσποινα ή στη Μαρία

Και έχω εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο του προσώπου. Για τα… μάτια της Μαρίας (όπως λέει και το γνωστό άσμα) συγκέντρωσα στην παρακάτω shopping list ό,τι beauty item μπορείς να φανταστείς. Από eye patches, κρέμες ματιών, ορούς και σκιές, μέχρι μάσκαρα, eyeliner και primer σκιάς. Ανακάλυψέ τα και διάλεξε το καλύτερο δώρο που θα ικανοποιήσει την αγαπημένη σου Μαρία. Καλό 15Αύγουστο!

Shopping list... για τη Μαρία

erre_due_skies.JPG

ERRE DUE, WET & DRY TRIO PALETTE, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 112, 12,00€

Παλέτα με 3 σκιές, οι οποίες έχουν σατινέ τελείωμα, μεταξένια υφή και πλούσιο χρώμα. Όχι μόνο, όμως! Εκτός από υπέροχο μακιγιάζ, προσφέρουν και καλλυντική φροντίδα στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών, καθώς περιέχουν βιταμίνη Ε και λάδι jojoba για ενυδάτωση και απαλότητα.

maybelline_mascara_mauri.JPG

MAYBELLINE, TOTAL TEMPTATION MASCARA, ΑΠΟΧΡΩΣΗ BLACK, 12,99€

Μαύρη μάσκαρα για πυκνές, γεμάτες βλεφαρίδες με όγκο! PLUS: Το βουρτσάκι έχει πολύ μαλακές ακίδες με αποτέλεσμα να μη δημιουργούνται κόμποι.

KORRES_VELVET_EYELINER.JPG

KORRES, VOLCANIC MINERALS VELVET EYELINER, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 82 Frozen Blueberry, 10,50 €

Καλοκαίρι είναι! Άσε το μαύρο eyeliner και χάρισε στη Μαρία ένα σε έντονο χρώμα. Αυτό το σιέλ μηχανικό μολύβι ματιών είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις μιας και προσφέρει μεγάλη διάρκεια, βελούδινο άπλωμα και τέλειο περίγραμμα στα μάτια. Επίσης, είναι εμπλουτισμένο με τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία και έλαιο jojoba για έντονη απόδοση χρώματος και τέλεια εφαρμογή.

nyx_base.JPG

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, HIGH DEFINITION EYE SHADOW BASE, 8,69€

Η τέλεια βάση για τη σκιά της φίλης σου Μαρίας! Προετοιμάζει τα βλέφαρα και κάνει την επιδερμίδα πιο λεία και ομοιόμορφη, εξασφαλίζοντας μακρά διάρκεια στο μακιγιάζ.

seventeen_eye_cream.JPG

SEVENTEEN, EYE AREA ANTI-PUFFING GEL, 11,50€

Το τέλειο gel ματιών που καταπολεμά τις σακούλες κάτω από τα μάτια, τα πρηξίματα και τους μαύρους κύκλους χάρη στο οργανικό εκχύλισμα ελιάς, στο εκχύλισμα αγγουριού, στις βιταμίνες Α & Ε και στον πολυσακχαρίτη. Το σημαντικότερο; Στεγνώνει αμέσως και δεν «κολλάει».

natura_siberica_matia.JPG

NATURA SIBERICA, BLUEBERRY SIBERICA SUPER ΕΝΥΔΑΤΙΚΉ ΜΆΣΚΑ ΜΑΤΙΏΝ, 6,67€

Super ενυδατική μάσκα ματιών με εφέ patch! Ενυδατώνει βαθιά την περιοχή κάτω από τα μάτια, επανορθώνει τον τόνο και την ελαστικότητα γύρω από την περιοχή των ματιών, εξαφανίζει τα σημάδια κούρασης, μειώνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο.

ordinary_cafeine.JPG

THE ORDINARY, Caffeine Solution 5% + EGCG, € 8,95

Ανάλαφρος vegan ορός, εμπλουτισμένος με μια πολύ ισχυρή συγκέντρωση καφεΐνης (5%), καθώς και μια καθαρή μορφή επιγαλλοκατεχίνης (EGCG) από φύλλα πράσινου τσαγιού. Συμβάλλει στη μείωση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

SEPHORA_EYEPATCHES.JPG

SEPHORA COLLECTION, Bio-Cellulose, Cucumber Eye Mask, € 4,99

Eye patches, που δρουν κατά του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων, ενυδατώνουν, λειαίνουν. Ό,τι χρειάζεται η φίλη σου Μαρία για να... βγει λαμπερή για night clubbing!

loreal_primer.JPG

L' OREAL PARIS, PARADISE MASCARA PRIMER, 11,50€

Primer μάσκαρα. Εφαρμόζεται πριν την μάσκαρα, για βλεφαρίδες που φαίνονται ακόμη πιο πυκνές, με περισσότερο όγκο.

LASH_SERUM.JPG

GRANDE COSMETICS, GrandeLASH-MDLash Enhancing Serum, € 29,95

Ένας βραβευμένος ορός ενίσχυσης των βλεφαρίδων, εμπλουτισμένος με ένα μείγμα βιταμινών, πεπτιδίων και αμινοξέων, που κάνει τις βλεφαρίδες πιο μακριές και πιο πυκνές σε 4-6 εβδομάδες, ενώ τους χαρίζει απόλυτα βελτιωμένη όψη μετά από 3 μήνες εφαρμογής. Είναι ένα αγαπημένο προϊόν για την ενίσχυση των κοντών, αραιών, εύθραυστων βλεφαρίδων και σίγουρα η φίλη σου Μαρία θα το εκτιμήσει δεόντως.