10 οροί ματιών για να επαναφέρεις τη φωτεινότητα στο βλέμμα σου

Μαρία Ροδίτη
10 οροί ματιών για να επαναφέρεις τη φωτεινότητα στο βλέμμα σου
Instagram: harpersglow

Διώξε την κουρασμένη όψη και φέρε τη λάμψη στο βλέμμα σου χρησιμοποιώντας στη ρουτίνα ομορφιάς σου έναν από τους 10 καλύτερους ορούς ματιών.

Η καθημερινότητα είναι για όλες μας δύσκολη. Πολύ πρωινό ξύπνημα, δουλειά, υποχρεώσεις της οικογένειας και του σπιτιού, φίλοι… Όλα αυτά απαιτούν χρόνο με αποτέλεσμα πολλές φορές από το άγχος, αλλά και την αϋπνία για να τα προλάβεις όλα, να μην κοιμάσαι καλά. Ποια είναι η επίπτωση; Να ξυπνάς με κουρασμένο δέρμα και το βλέμμα σου να έχει χάσει τη λάμψη του.

Ναι, μία βασική λύση είναι να βάλεις σε πρόγραμμα τις δουλειές σου,.ώστε να κοιμάσαι καλύτερα, αλλά και να ενισχύσεις την επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών με έναν ορό. Ένα serum ματιών είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να αποκτήσει ξανά το δέρμα σου τη χαμένη φωτεινότητά του.

10 serum που μπορούν να εξαφανίσουν και τις πιο βαθιές ρυτίδες προσώπου

Προσοχή πώς απλώνεις όλα τα προϊόντα ματιών

Δεν υπάρχει πιο ευαίσθητο σημείο από την επιδερμίδα στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Το δέρμα εκεί είναι τόσο λεπτό και εύθραυστο που θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική όταν απλώνεις το οποιοδήποτε skincare προϊόν.

https://www.instagram.com/p/CcOlG-khcME

Είτε είναι κρέμα, είτε ορός ματιών θα πρέπει να απλώνεις το προϊόν με τον παράμεσό σου. Αυτό, βλέπεις, είναι το δάχτυλο που έχει τη λιγότερη μυική δύναμη και άρα δεν θα ταλαιπωρήσει την επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών.

Ο ορός ματιών είναι ό,τι χρειάζεσαι για λάμψη στο βλέμμα

Εύλογα θ’ αναρωτιέσαι γιατί σου προτείνω ορούς ματιών για λάμψη στο βλέμμα κι όχι μια κρέμα. Θα σου τα πω όλα! Οι οροί είναι πολύ πιο λεπτόρρευστοι και περιέχουν πολύ περισσότερα δραστικά συστατικά από μία κρέμα. Η τεχνολογία τους, δηλαδή, επιτρέπει στα συστατικά τους να φτάσουν και στα πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας και έτσι να «δουλέψουν» σκληρά για την καταπολέμηση των προβλημάτων που σε απασχολούν. Γι’ αυτό ακριβώς και οι οροί ματιών είναι αρκετά πιο ακριβοί από τις κρέμες ματιών.

Αν, λοιπόν, θέλεις πολύ γρήγορα να απαλλαγείς από μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και αναζητάς τη χαμένη λάμψη του βλέμματός σου, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις έναν από τους 10 ορούς ματιών που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου, γιατί πολύ απλά… το αξίζεις!