Το light ombre της Ελεονώρας Μελέτη είναι η τέλεια φθινοπωρινή αλλαγή για τα μαλλιά

Μαρία Ροδίτη
Το light ombre της Ελεονώρας Μελέτη είναι η τέλεια φθινοπωρινή αλλαγή για τα μαλλιά

Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της, Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε την τέλεια φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά της.

 

Την ερχόμενη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η Ελεονώρα Μελέτη και η παρέα της επιστρέφουν μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την εκπομπή Mega Καλημέρα. Όπως καταλαβαίνεις, οι προετοιμασίες έχουν πάρει «φωτιά» και η παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει τα beauty treatments της, ώστε στην πρεμιέρα της να είναι λαμπερή κι εντυπωσιακή.

Ένα από τα ραντεβού της, λοιπόν, ήταν και στο κομμωτήριο και στον Πάνο Καλλίτση. Η Ελεονώρα επισκέφθηκε τον καλό της φίλο και hairstylist για να ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών της λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της.

Η Ελεονώρα Μελέτη με μπλε eyeliner είναι το make up Inspo της εβδομάδας

Το νέο light ombre της Ελεονώρας Μελέτη

Μια σειρά από φωτογραφίες με το νέο της look δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram αποκαλύπτοντας την αλλαγή στα μαλλιά της. «Δευτέρα ξεκινάμε! Και το μαλλί έτοιμο κορίτσια! Κούρεμα δεν αλλάζουμε! Το ποσό έχω βολευτεί το καρέ δεν φαντάζεστε! Βολικό, γρήγορο, θηλυκό, δυναμικό, και με προοπτική για αλλαγές στο χτένισμα! Το χρώμα ωστόσο το σκοτεινιάσαμε λίγο κόντρα στους κανόνες της τβ! Ως φυσική ξανθιά (ό,τι κ αν συνεπάγεται υπολογίζοντας κάτι κακόβουλα ανεκδοτάκια), το καλοκαίρι το μαλλί μου άνοιξε πολύ… το ισορροπήσαμε λοιπόν με ένα light ombre αφαιρώντας το παραπάνω ξανθό! Η ρίζα φυσική εδώ και μήνες… (αντιστοιχεί σε ένα 6,5 ξανθό μεσαίο για όσες θέλετε και κωδικούς!). Ο κουμπάρος στη φωτό ο γνωστός @panoskallitsis. Η πρόκληση για φέτος θα είναι τα τελειώσω τη σεζόν με το ίδιο μαλλί. Θα τα καταφέρω;», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/Ch7aGPnM9vV

Η Ελεονώρα, όπως βλέπεις, σκούρυνε αρκετά τη ρίζα της- είναι πια καστανή- με τα μαλλιά από τη μέση ως τις άκρες να ανοίγουν σταδιακά και ομαλά σε πολύ ανοιχτό ξανθό. Έκανε, δηλαδή, όπως λέει και η ίδια, ένα light ombre, το οποίο είναι υπέροχο και η τέλεια επιλογή για να μπεις σιγά-σιγά σε φθινοπωρινό mood.

Έτοιμη για chic beauty looks από την Ελεονώρα Μελέτη;

Την περσινή τηλεοπτική σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη μάς χάρισε μια σειρά από εντυπωσιακά χτενίσματα, αλλά και inspiring μακιγιάζ. Η παρουσιάστρια τολμά, άλλωστε, και δεν φοβάται να πειραματιστεί με τις τάσεις.

https://www.instagram.com/p/Ch4LpUCq8V3

Γι’ αυτό και αφέθηκε στα χέρια του make up artist, Θάνου Βογιατζή, και δοκίμασε smoky eyes, όχι μόνο στην κλασική εκδοχή τους αλλά και σε άλλες αποχρώσεις, έντονο κόκκινο κραγιόν με μαύρο eyeliner, φούξια κραγιόν και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες τάσεις. Με ένα scroll στην gallery θα θυμηθείς μερικά από τα πιο κομψά make up looks της παρουσιάστριας από την περσινή σεζόν μέχρι... να δούμε τι θα τολμήσει φέτος.