Ανθρακούχο νερό: Είναι αυτό που έλειπε από την ρουτίνα περιποίησής σου…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ανθρακούχο νερό: Είναι αυτό που έλειπε από την ρουτίνα περιποίησής σου…

Η τάση από την Κορέα που θα αλλάξει τον τρόπο που καθαρίζεις το πρόσωπό σου. Διάβασε και θα καταλάβεις…

Η Κορέα μας έχει χαρίσει πάρα πολλά trends για την περιποίηση του προσώπου και για αυτό είμαστε ευγνώμονες. Μπορεί να μην κάνουμε καθαρισμό 1232342 βημάτων όμως προσθέσαμε αρκετά βήματα ώστε να δούμε διαφορά στο δέρμα μας (βλ. essence). Τώρα έρχεται να προστεθεί ένα νέο βήμα ή μάλλον… να αλλάξει: Το τελευταίο. Βλέπεις, σύμφωνα με τις Κορεάτισσες, το να ξεπλένεις το πρόσωπό σου με απλό νερό δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο να το ξεπλένεις με ανθρακούχο νερό.

pexels-vitoria-santos-2087954.jpg

Πρέπει να είσαι άλουστη πριν τη βαφή; Ναι ή όχι; Οι ειδικοί απαντούν

Ναι καλά διάβασες. Το Aqua Carpatica Sparkling που έχεις στο ψυγείο σου μπορεί να καθαρίσει βαθιά τους πόρους σου και να απομακρύνει ρύπους που δεν κατάφερε να απομακρύνει ούτε το σαπούνι ούτε το απλό νερό. Επιπλέον, οι φυσαλίδες που περιέχει θα κάνουν το δέρμα σου πιο σφριγηλό, τους πόρους σου λιγότερο εμφανείς και θα ενισχύσουν την κυκλοφορία του αίματος στην επιφάνεια της επιδερμίδας πράγμα που σημαίνει λάμψη, λάμψη, λάμψη!

Inkedaquacaparatica500ml_LI-1000x1293.jpg

Πως θα συμβούν όλα αυτά; Απλά κλείσε τη βρύση και ξέπλυνε το πρόσωπό σου με το ανθρακούχο νερό. Αν ωστόσο έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα θα σου προτείναμε να το χρησιμοποιήσεις σαν λοσιόν με βαμβάκι καθώς μπορεί το δέρμα σου να υποστεί ένα μικρό σοκ. Και δεν χρειάζεται να ρωτάς… Πήραμε ήδη 3 μπουκάλια Aqua Carpatica Sparkling και απόψε θα πλύνουμε το πρόσωπό μας έτσι!

Back to Bas(e)ics: Η σωστή βάση θα λύσει τα προβλήματα των νυχιών σου μετά τις διακοπές