Tried, tested, true! Οι 10 καλύτερες μάσκες όλων των εποχών για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Tried, tested, true! Οι 10 καλύτερες μάσκες όλων των εποχών για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας

Η μάσκα δεν είναι απλά ένα προϊόν self-care που χρησιμοποιείς για να νιώσεις καλύτερα. Αν επιλέξεις τη σωστή μάσκα για τις ανάγκες σου, μπορείς να βελτιώσεις πολλά από τα θέματα της επιδερμίδας σου και σήμερα θα σου μιλήσουμε για τις καλύτερες ever!  

Οι μάσκες προσώπου δεν είναι κάτι νέο, ούτε και κάτι που ανακαλύψαμε κατά τη διάρκεια των Lockdowns. Είναι προϊόντα εντατικής θεραπείας, που περιέχουν υπερ-συμπυκνωμένα συστατικά, τα οποία μπορούν να αλλάξουν την όψη της επιδερμίδας μας προς το καλύτερο. Δεν είναι λοιπόν απλά προϊόντα που μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα και να δείχνουμε πιο όμορφες βραχυπρόθεσμα.

Αν επιλέξουμε τη σωστή μάσκα για τις ανάγκες μας, αν τη χρησιμοποιήσουμε σωστά και τη συνδυάσουμε με τα σωστά προϊόντα περιποίησης, τότε μπορούμε να λύσουμε δεκάδες θέματα της επιδερμίδας μας, από τις ρυτίδες και τη χαλάρωση, ως τα σπυράκια, τη θαμπή όψη και τις κοκκινίλες.

pexels-koolshooters-7143283.jpg

Silver shampoo: Μάθε αν το χρειάζεσαι και tips για να το χρησιμοποιήσεις σωστά

Με τόσες επιλογές ωστόσο στην αγορά, είναι πολύ εύκολο να μπερδευτείς και να κάνεις λάθος, αλλά γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Έχοντας κάνει άπειρα τεστ και έχοντας δοκιμάσει τις περισσότερες μάσκες που θα βρεις στα ράφια των καταστημάτων, αναλάβαμε να φτιάξουμε για εσένα το απόλυτο top 10.

Κάνοντας λοιπόν μερικά ακόμη scroll, θα ανακαλύψεις Οι 10 καλύτερες μάσκες όλων των εποχών για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας, και σου προτείνουμε να διαβάσεις προσεκτικά για να επιλέξεις αυτή που θα σου χαρίσει το δέρμα που ονειρεύεσαι… ή τουλάχιστον θα σε φέρει πολύ κοντά σε αυτό.

Hello September: Tips και προϊόντα για να προσαρμόσεις το skincare σου στη νέα σεζόν

ΜΑΣΚΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ

caudalie-Vinergetic-Instant-Detox-Mask.png

CAUDALIE, VINERGETIC C+ INSTANT DETOX MASK

Απολαυστική μάσκα προσώπου με υφή gel. Περιέχει 99,3% φυσικά συστατικά και απομακρύνει τις συσσωρευμένες τοξίνες και ακαθαρσίες, αποκαλύπτοντας φρέσκια και αναζωογονημένη επιδερμίδα στο λεπτό.

ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΟ PEELING

DRUNK-ELEPHANT-T.L.C.-Sukari-Babyfacial.png

DRUNK ELEPHANT, T.L.C. SUKARI BABYFACIAL

Πρωτοποριακή μάσκα, που κάνει αποτελεσματική, αλλά ήπια, απολέπιση στους πόρους και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα χάρης το μείγμα από 25% AHA και 2% BHA: Γλυκολικό, τρυγικό, γαλακτικό, κιτρικό και σαλικυλικό οξύ.

ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ

L'PREAL.png

L’ORÉAL PARIS, REVITALIFT FILLER TISSUE MASK

Εξαιρετικά λεπτή μάσκα (0,3 mm) εμπλουτισμένη με τον ορό υαλουρονικού οξέος της L’ Oreal Paris, που «γεμίζει» άμεσα την επιδερμίδα και επαναφέρει τη σφριγηλότατά της μέσα σε λίγα λεπτά.

ΜΑΣΚΑ ΘΡΕΨΗΣ

YOUTH.png

YOUTH TO THE PEOPLE, SUPERBERRY HYDRATE + GLOW DREAM MASK

Πολυτελής μάσκα, εμπλουτισμένη με σκουαλένιο, Υαλουρονικό Οξύ, Γλυκερίνη και Αλόη. Τονώνει, θρέφει και περιποιείται βαθιά την επιδερμίδα για εμφανώς πιο αναζωογονημένη όψη.

ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

LA-MER.png

LA MER, THE INTENSIVE REVITALIZING MASK

Μάσκα εντατικής περιποίησης, εμπλουτισμένη με το ειδικό μείγμα του οίκου, απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες για να βοηθήσει στην ενίσχυση προστασίας της επιδερμίδας έναντι των περιβαλλοντικών παραγόντων γήρανσης.

ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑΤΟΣ

KORRES.png

KORRES, GREEK YOGHURT PROBIOTIC SUPERDOSE FACE MASK

Μάσκα προσώπου πολλαπλής δράσης, υπερ-ενισχυμένη σε προβιοτικά από ελληνικό γιαούρτι. Προσφέρει άμεση δροσιά, ενυδάτωση και θρέψη ενώ διατηρεί το μικροβίωμα της επιδερμίδας για ισορροπημένο, δυνατό δέρμα με υγιή λάμψη.

ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ

GLAMGLOW.png

GLAMGLOW, SUPERMUD CLEARING TREATMENT TUBE

Μάσκα που καθαρίζει βαθιά, απορροφά τη γυαλάδα και καταπολεμά τους διεσταλμένους πόρους, τα μαύρα στίγματα και τα σπυράκια.

ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

APIVITA-FACE-MASK-GREEN-CLAY.png

APIVITA, FACE MASK GREEN CLAY

Μάσκα με πράσινη άργιλο, καθαρίζει εντατικά και σε βάθος, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και με λάμψη υγείας.

ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ

LA-ROCHE.png

LA ROCHE POSAY, EFFACLAR MASK

Μάσκα περιποίησης που αφαιρεί το πλεονάζον σμήγμα και τους ρύπους, ακόμα και τους μη ορατούς (σκόνη, μικροσωματίδια ρύπανσης) και ρυθμίζει τη λιπαρότητα αφήνοντας την επιδερμίδα ματ και λιγότερο λιπαρή για περισσότερο χρόνο.

ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ

kiehl's.png

KIEHL’S, CALENDULA & ALOE SOOTHING HYDRATION MASQUE

Μάσκα με καλέντουλα και αλόη που καταπραΰνει, δροσίζει και κάνει την επιδεμρίδα πιο απαλή και δροσερή άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα.