Timeless red: 20 nail art για να βάψεις τα νύχια σου με το διαχρονικά κλασικό κόκκινο που αγαπάμε

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Timeless red: 20 nail art για να βάψεις τα νύχια σου με το διαχρονικά κλασικό κόκκινο που αγαπάμε

Μπορεί να μην το λατρεύουμε εδώ στο beauty department, αλλά το κόκκινο στα νύχια είναι διαχρονικά κλασικό, και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να τελειώσουμε αυτή την Δευτέρα με 20 red nail art που θα σε γεμίσουν έμπνευση και θα σε χαλαρώσουν.

είναι μικροσκοπικά έργα τέχνης και μας χαλαρώνουν. Αυτό που επίσης μπορεί να έχεις αντιληφθεί by now, είναι ότι εδώ στο beauty department, αντιπαθούμε ελαφρά το γαλλικό μανικιούρ (όχι, δεν ντρεπόμαστε), και ότι βαριόμαστε τα κόκκινα νύχια.

Ναι, είναι κλασικά, κομψά, και διαχρονικά, ταιριάζουν σε κάθε περίσταση αλλά είναι τόσο μα τόσο… βαρετά. Για να καταλάβεις, αμέσως μόλις κάποιος αναφέρει το κόκκινο, εγώ προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), χασμουριέμαι μηχανικά, λες και το σώμα μου αντιδρά στην ιδέα του κόκκινου μανικιούρ. Υπερβάλλω ασφαλώς, αλλά ήθελα να τονίσω πόσο ανιαρό βρίσκω το κόκκινο στα νύχια.

@mytownhouseuk.jpg

5 μπορντό βερνίκια και 5 μανικιούρ για τέλεια φθινοπωρινά nail looks

Γιατί λοιπόν αυτό το θέμα σήμερα έχει να κάνει με το κόκκινο μανικιούρ; Γιατί έψαξα 20 κόκκινα nail art και τα έβαλα σε μία gallery; Γιατί –ότι και αν λέω εγώ- το κόκκινο είναι ό, τι πιο κομψό και ταυτόχρονα fun μπορείς να κάνεις για την επιστροφή σου στο γραφείο. Περίμενε όμως… Δεν βρήκα απλά σχεδιάκια με καρδούλες και μηλαράκια.

Αναζήτησα πιο «ψαγμένα» σχέδια στα προφίλ των αγαπημένων μου aritsts και αυτά συγκέντρωσα για εσένα παρακάτω. Υπάρχουν σχέδια για μακριά νύχια και για κοντά, εύκολα και πραγματικά δύσκολα, όλα όμως θα σου αρέσουν και για να μην μακρηγορώ, σε προσκαλώ να κάνεις ένα ακόμα scroll για να τα δεις όλα. Καλή σεζόν queen!

10 double french nail art για να χαζέψεις όσο απολαμβάνεις τον πρωινό καφέ σου