10 double french nail art για να χαζέψεις όσο απολαμβάνεις τον πρωινό καφέ σου

Μαρία Ροδίτη
10 double french nail art για να χαζέψεις όσο απολαμβάνεις τον πρωινό καφέ σου
Instagram: @mambonailbar

Το double french nail art είναι παντός καιρού και ό,τι πιο chic μπορείς να δοκιμάσεις στα νύχια σου.

Το Σαββατοκύριακο επιτέλους ήρθε κι εύχομαι να είσαι από τις τυχερές που δεν δουλεύουν και που θα ξυπνήσουν λίγο αργότερα. Μόλις σηκωθείς, λοιπόν, από το κρεβάτι, κάνε τα beaute σου, άνοιξε το παράθυρο να μπει το φως του ήλιου, φτιάξε καφέ και… χαλάρωσε χαζεύοντας νύχια.

Ναι! Όσο απολαμβάνεις το πρωινό καφεδάκι σου μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε nail art για να πάρεις έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ σου. Τι έχει σήμερα το μενού; Double french manicure!

Colorful mani: Η Δανάη Παππά με το πιο funky γαλλικό nail art

Και διαχρονικό και trendy το double french μανικιούρ

Το γαλλικό μανικιούρ έχει κάνει ήδη από πέρσι δυναμικό comeback. Μπορεί για λίγα χρόνια να είχε μπει στην αφάνεια και να μην ήταν τόσο δημοφιλές, όμως επέστρεψε και είναι πιο hot από ποτέ. Και όχι μόνο στην κλασική εκδοχή του.

https://www.instagram.com/p/CWgq_WcjixG

Αυτήν τη σεζόν θα βλέπεις πολύ και το double french mani, δηλαδή εκείνο το γαλλικό που έχει διπλή γραμμή και έρχεται… από τα 90’s. Πρόκειται για ένα super chic και trendy μανικιούρ στο οποίο μπορείς να «παίξεις» με τα χρώματα στις γραμμές. Συγχρόνως, όμως, είναι και διαχρονικό, κολακεύει όλα τα σχήματα και μήκη νυχιών και ταιριάζει... απλά με τα πάντα.

Στην παρακάτω gallery θα δεις 10 double french nail art για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι και να πιείς πιο ευχάριστα τον πρωινό καφέ σου.

Πες «ναι» στο χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ

Όπως είπαμε και παραπάνω, το γαλλικό μανικιούρ ήρθε για να μείνει, αλλά όχι έτσι όπως το ήξερες. Μεγάλη τάση είναι το χρωματιστό γαλλικό mani, δηλαδή αυτό που έχει χρωματιστή γραμμή. Μας το είχε επιβεβαιώσει και η nail artist, Κατερίνα Νικολινάκου πριν λίγο καιρό.

«Το french mani έχει επιστρέψει δυναμικά, αλλά όχι στην κλασική εκδοχή του. Είναι τάση με χρωματιστή γραμμή», είχε πει χαρακτηριστικά στο Queen.gr η Κατερίνα. Εσύ είσαι έτοιμη για χρωματιστό double french mani; Ναι, ακόμα και το φθινόπωρο και τον χειμώνα, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες αποχρώσεις, μπορείς να το τολμήσεις.