5 μπορντό βερνίκια και 5 μανικιούρ για τέλεια φθινοπωρινά nail looks

Μαρία Ροδίτη
5 μπορντό βερνίκια και 5 μανικιούρ για τέλεια φθινοπωρινά nail looks
Instagram: @betina_goldstein

Το μπορντό ήταν, είναι και θα παραμείνει το απόλυτο χρώμα του φθινοπώρου.

Μπορεί ο ήλιος να λάμπει και η ζέστη να συνεχίζεται, αλλά το φθινόπωρο μπήκε και επίσημα με το καλωσόρισμα του Σεπτεμβρίου. Επιστροφή στη δουλειά, επιστροφή στην καθημερινότητά και τις υποχρεώσεις μας… Όλα αυτά – αν μη τι άλλο- σηματοδοτούν το φθινόπωρο. Και μαζί με αυτά έρχονται και νέες τάσεις σε μόδα και ομορφιά.

Σήμερα θα εστιάσουμε στα νύχια και στο all-time classic color trend του φθινοπώρου: το μπορντό. Αν ένα χρώμα προτείνουν οι nail artists κάθε τέτοια σεζόν και μετά την επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές, αυτό είναι το μπορντό. Εσύ είσαι έτοιμη να το κάνεις δικό σου μέσα από το επόμενο μανικιούρ σου;

Τα metallics, ο μινιμαλισμός & 5 ακόμη τάσεις θα κυριαρχήσουν στα νύχια το φθινόπωρο

Τα πιο ωραία βερνίκια σε μπορντό για υπέροχα nail looks

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 5 υπέροχα βερνίκια σε βαθύ μπορντό απόχρωση για τα nail art του φθινοπώρου. Γιατί και μόνη σου στο σπίτι μπορείς να κάνεις super chic nail art.

Κάν’ το εικόνα. Εκεί που θα βρέχει και θα έχει αρχίσει η ψύχρα του φθινοπώρου, θα φτιάξεις τη ζεστή σοκολάτα σου, θα κάνεις τις μάσκες και τα scrub σου και παράλληλα θα βάφεις τα νύχια σου με ένα από τα παρακάτω βερνίκια που σου προτείνω.

Και λίγο nail inspo…

Και επειδή… δεν σε αφήνω ποτέ χωρίς nail inspo, στην επόμενη gallery βρήκα για εσένα 5 κομψά και άκρως φθινοπωρινά nail art στα οποία το μπορντό κάνει τη διαφορά.

Είναι εύκολα, κομψά και σαγηνευτικά και μπορούν να «σταθούν» τέλεια σε κάθε περίσταση. Είτε έχεις να πας σε έναν φθινοπωρινό γάμο ή βάπτιση, είτε σε κάποιο glam party. Go for bordeaux, λοιπόν, και γίνε η απόλυτη nail queen!