Genius! Tips για να χρησιμοποιήσεις το καλοκαιρινό σου foundation και το φθινόπωρο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Genius! Tips για να χρησιμοποιήσεις το καλοκαιρινό σου foundation και το φθινόπωρο
Luca Cannonieri / Imaxtree.com

Ο καιρός άλλαξε, το μαύρισμα αρχίζει να ξεθωριάζει και το foundation σου παραμένει σκούρο… Όχι δεν χρειάζεται να το πετάξεις, θα σου πούμε πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέχρι να τελειώσει.

χρονιά, με τόσο δροσερό Σεπτέμβριο. Μην με παρεξηγείς, θέλω πολύ να έρθει το φθινόπωρο αλλά ήθελα να συνεχίσω τις βουτιές και να διατηρήσω λίγο περισσότερο το μαύρισμά μου. Με αυτή τη θερμοκρασία, προτιμώ να πάω για ωραία brunch και βόλτες στην πόλη παρά στην θάλασσα της Αττικής, και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλω foundation… Καταλαβαίνεις που το πάω.

Aigner-bbt-S20-016.jpeg

Τα foundation του καλοκαιριού είναι διαφορετικά από εκείνα που φοράμε το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Όπως και η επιδερμίδα μας, οι αποχρώσεις τους είναι πιο σκούρες, μπρονζέ, και αν δεν έχεις καταφέρει να τελειώσεις ένα μπουκάλι μέσα στο καλοκαίρι, μένεις με ένα προϊόν που ουσιαστικά, πηγαίνει χαμένο γιατί… Όχι, δεν μπορεί να σε περιμένει ένα χρόνο στο συρτάρι.

Smart beauty: 5 μάσκαρα και tips για εσένα που έχεις ευαίσθητα μάτια

Miyake-ham-S20-007.jpeg

Δεν χρειάζεται όμως να πάει χαμένο κανένα foundation στο οποίο έχεις επενδύσει χρήμα και χρόνο (ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βρεις το τέλειο χρώμα). Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να το αναμείξεις με λίγη ενυδατική κρέμα, και να απαλύνεις το σκούρο χρώμα του, μέχρι να έρθει η ώρα να ανοίξεις ένα καινούργιο, φθινοπωρινό μπουκάλι.

Στην αρχή μία σταγόνα κρέμας με κάθε pump από μεικάπ αρκεί, ενώ σταδιακά και όσο εσύ θα χάνεις το μαύρισμά σου, η κρέμα θα αυξάνεται και το χρώμα θα μειώνεται. Κάπως έτσι, και πριν το καταλάβεις, θα έχει έρθει η ώρα να αγοράσεις ένα μεικάπ που δεν θα είναι σκούρο γιατί θα είσαι πλέον σε full fall mode, εσύ και η επιδερμίδα σου.

Genny-bbt-F22-089.jpeg

Όσο για το fine tuning… Είμαι βέβαιη ότι σου έχει περισσέψει και αρκετό μπρόνζερ οπότε μπορείς να βάζεις τις τελευταίες πινελιές πριν τις εξορμήσεις σου στην πόλη. Ξέρω ότι μπορεί να μελαγχόλησες που το καλοκαίρι τελειώνει, αλλά μην σκας. Η 28η Οκτωβρίου είναι τριήμερο, έχουμε να περιμένουμε τα Χριστούγεννα και ένα επόμενο καλοκαίρι ακόμα καλύτερο από το φετινό. Be happy girl!

Barbie blond: Το πιο hot ξανθό του φθινοπώρου θα σε μεταμορφώσει σε σύγχρονη Barbie