Barbie blond: Το πιο hot ξανθό του φθινοπώρου θα σε μεταμορφώσει σε σύγχρονη Barbie

Μαρία Ροδίτη
Barbie blond: Το πιο hot ξανθό του φθινοπώρου θα σε μεταμορφώσει σε σύγχρονη Barbie
Instagram: @gregoryrussellhair

Όλο το Hollywood έχει αρχίσει να κάνει Barbie blond. Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του Ryan Gosling ως Ken και της Margot Robbie ως Barbie για την επερχόμενη ταινία Barbie επικράτησε… ένας πανικός. Το barbiecore trend αποθεώθηκε, όλες οι γυναίκες άρχισαν να υιοθετούν το ροζ σε νύχια, ρούχα και αξεσουάρ, με αποτέλεσμα η τάση να θεωρείται super hot και για το φθινόπωρο που είναι προ των πυλών.

Η Barbie mania, όμως, δεν σταματά εδώ. Σύμφωνα με τους hairstylists, το trend περνά και… στα μαλλιά με το Barbie blond να θεωρείται το πιο wow ξανθό της σεζόν που έρχεται.

Blonde ambition: Όλα τα ονόματα των ξανθών αποχρώσεων για να ζητήσεις ακριβώς αυτό που θέλεις

Έτοιμη για Barbie blond;

Ήδη, μάλιστα, πολλές είναι οι Hollywood stars που έχουν δοκιμάσει το Barbie blond και με απόλυτη επιτυχία. Η Lily James, η Zoey Deutch, η Megan Rapinoe και η Lorde είναι μόνο μερικές από τις celebrities που ήδη το τόλμησαν και έγιναν… ξανθές σαν Barbie. Πώς είναι, όμως, αυτό το περιβόητο ξανθό;

https://www.instagram.com/p/CfWS5O5qe2W

Το Barbie blond «παίζει» ανάμεσα στο πλατινένιο, το απαλό ξανθό σαμπανιζέ και το icy πλατινέ ξανθό. Ο τόνος εξαρτάται καθαρά από την προτίμηση της κάθε γυναίκας, από το τι ταιριάζει καλύτερα στον τόνο του δέρματός της, αλλά και από το ποιο είναι το φυσικό χρώμα μαλλιών της. Για να καταλάβεις, όμως, καλύτερα ποιο ακριβώς είναι το Barbie blond τσέκαρε την gallery και κράτα τα απαραίτητα screenshots, ώστε να τα δείξεις στον κομμωτή σου.

Τι να προσέξεις με το Barbie blond

Αν αποφασίσεις να δοκιμάσεις το Barbie blond, πρέπει να ξέρεις το εξής: η συγκεκριμένη απόχρωση θέλει συντήρηση αρκετά συχνά. Δεν είναι, δηλαδή, ένα χρώμα μαλλιών που θα σε οδηγεί στο κομμωτήριο μόνο 2-3 φορές τον χρόνο. Κατά πάσα πιθανότητα θα χρειάζεται να επισκέπτεσαι τον hairstylist σου περίπου μια φορά τον μήνα.

Εκτός αυτού, είναι απαραίτητο κι εσύ η ίδια να φροντίζεις το Barbie blond σου με ειδικά προϊόντα για ξανθά μαλλιά, με μοβ σαμπουάν για να απομακρύνει τις κιτρινίλες που ίσως προκύπτουν από τον ήλιο, αλλά και με μάσκες και θεραπείες για βαθιά ενυδάτωση.