Ναι, η πιο γνωστή κρέμα για μωρά μπορεί να σώσει τις σκασμένες φτέρνες σου…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ναι, η πιο γνωστή κρέμα για μωρά μπορεί να σώσει τις σκασμένες φτέρνες σου…
Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Μπορεί πραγματικά να τις μεταμορφώσει και να σου χαρίσει πέλματα «βελούδο» για να φορέσεις όλα σου τα Mules χωρίς άγχος για το πεντικιούρ σου.

Όσο φοράμε σανδάλια, το πεντικιούρ μας είναι στην εντέλεια. Κλείνουμε ραντεβού κάθε εβδομάδα, ή κάθε δύο εβδομάδες, βάζουμε κρέμες, τρίβουμε τις φτέρνες μας στο μπάνιο και γενικά προσέχουμε. Καθώς όμως ο καιρός αλλάζει, τα πέλματά μας περνούν σε δεύτερη μοίρα και η ταλαιπωρία που έχουν υποστεί στις διακοπές βγαίνει προς τα έξω κυριολεκτικά, κάθε φορά που φοράμε τα mules μας.

Οι βόλτες στην παραλία, το γεγονός πως κυκλοφορούμε κυρίως ξυπόλητες το καλοκαίρι και τα ίδια τα σανδάλια κάνουν τις φτέρνες μας πολύ άγριες. Τόσο άγριες που, με την επιστροφή μας στο γραφείο, θα μπορούσαμε να τις χρησιμοποιήσουμε αντί για γυαλόχαρτο ή σαν μέσο βασανιστηρίων.

Copenhagen-str-S23-0238.jpg

Dirty Martini Nails: Το αγαπημένο σου κοκτέιλ θα είναι το πιο hot μανικιούρ του φθινοπώρου

Αυτό που θέλουμε λοιπόν περισσότερο από οτιδήποτε για τις πατούσες μας είναι να ξαναγίνουν απαλές γιατί τα mules αφήνουν εκτεθειμένες τις φτέρνες μας και είναι πολύ μεγάλη τάση για αυτό το φθινόπωρο. Τι κάνουμε λοιπόν; Θα σου τα εξηγήσω όλα.

Πρώτα από όλα μουλιάζουμε τα πόδια μας σε ξύδι. Σου έχω μιλήσει σχετικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) και αν το έχεις δοκιμάσει ξέρεις ότι μιλάμε για «μιράκολο» όπως θα έλεγε και η μαμά μου. Μουλιάζουμε λοιπόν τα πόδια μας και τρίβουμε (α-π-α-λ-ά) με τη ράσπα για να φύγει το νεκρό δέρμα και να μικρύνει έως και ένα νούμερο το πόδι μας (just kidding).

Stockholm-str-S23-0117.jpg

Έπειτα ενυδατώνουμε και εδώ έρχεται ένα προϊόν που δεν περίμενες για να κάνει τη διαφορά. Οι ενυδατικές κρέμες είναι τέλειες και να, κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν αλλά η Sudocrem κάνει πραγματικά θαύματα!

Timeless red: 20 nail art για να βάψεις τα νύχια σου με το διαχρονικά κλασικό κόκκινο που αγαπάμε

Ναι, ναι η κρέμα στην οποία ορκίζονται όλες οι μανούλες μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και τις πιο σκληρές φτέρνες αν τη χρησιμοποιείς κάθε βράδυ. Περνώντας ένα λεπτό στρώμα πριν κοιμηθείς επιτρέπεις στην Sudocrem να κάνει τα «μαγικά» της όσο εσύ κοιμάσαι και δεν θα πιστεύεις την απαλότητα το επόμενο πρωί.

sudocrem_main_pack.jpg

Ακόμα καλύτερα, αν βάλεις μία παχιά στρώση, τυλίξεις με σελοφάν και φορέσεις κάλτσες ναι μεν θα σκάσεις από τη ζέστη αλλά θα είναι σα να ξύπνησες με άλλες, πιο απαλές πατούσες το επόμενο πρωί. Μόνο με μία δοκιμή θα αντιληφθείς ακριβώς το πόσο καλό μπορεί να κάνει αυτή η κρέμα-outsider για τα πόδια σου και σε προσκαλούμε/προκαλούμε να το κάνεις!