Dirty Martini Nails: Το αγαπημένο σου κοκτέιλ θα είναι το πιο hot μανικιούρ του φθινοπώρου

Μαρία Ροδίτη
Dirty Martini Nails: Το αγαπημένο σου κοκτέιλ θα είναι το πιο hot μανικιούρ του φθινοπώρου
Instagram: @betina_goldstein

Αν δεν ήξερες με τι μανικιούρ να ξεκινήσεις τη φθινοπωρινή σεζόν, η επιλογή είναι μία: dirty martini nails.

Μπορεί να μη θέλεις να τελειώσει το καλοκαίρι και το γεγονός ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχει υψηλές θερμοκρασίες να σε χαροποιεί, αλλά… το φθινόπωρο είναι εδώ. Και μαζί με αυτό και οι πιο σκούρες αποχρώσεις στα μανικιούρ.

Από τα φούξια και τα πορτοκαλί, λοιπόν, ήρθε η ώρα να περάσεις στις πιο ζεστές αποχρώσεις της σεζόν, στους πιο γήινους τόνους, ξεκινώντας από τα dirty martini nails: το νέο και πιο hot color trend του φθινοπώρου!

Timeless red: 20 nail art για να βάψεις τα νύχια σου με το διαχρονικά κλασικό κόκκινο που αγαπάμε

Τι είναι τα dirty martini nails

Ακούγοντας dirty martini σίγουρα σου έρχεται στον νου το ομώνυμο cocktail και δικαίως! Γιατί τα dirty martini nails είναι εμπνευσμένα από την ελιά που αποτελεί την τελευταία πινελιά του υπέροχου αυτού ποτού. Ναι, καλά κατάλαβες! Τα dirty martini nails αφορούν μανικιούρ σε olive green απόχρωση (aka στο πράσινο της ελιάς). Super chic απόχρωση και ό,τι πρέπει για το φθινόπωρο, δεν συμφωνείς;

https://www.instagram.com/p/CbDKUgZs58x

Η αλήθεια είναι ότι ήδη από πέρσι το πράσινο σε κάθε πιθανή απόχρωσή του – από λαδί, neon πράσινο μέχρι πράσινο του φασκόμηλου – έχει επικρατήσει και ήταν αναμενόμενο να συνεχίσει τη δυναμική πορεία του ανάμεσα στα color trends. Το συγκεκριμένο πράσινο, όμως, δηλαδή το olive green, είναι η πιο updated εκδοχή και η τέλεια επιλογή για τα φθινοπωρινά looks σου. Κάν' το εικόνα... Φοράς το cozy πουλόβερ σου σε γήινη απόχρωση, το jean και τα sneakers σου και έχεις dirty martini nails. Ονειρικό το look, χωρίς υπερβολές!

dirty_martini_cocktail.jpg

Dirty martini nail inspo

Κι αν αναρωτιέσαι πώς να υιοθετήσεις το dirty martini nail art trend, οι απαντήσεις είναι πολλές: μπορείς να επιλέξεις τη μονοχρωμία ή να εντάξεις την olive green απόχρωση σε μικρές πινελιές στο μανικιούρ σου. Ή και να δημιουργήσεις μικρές ελιές στα νύχια σου, όπως είναι η ελιά στο dirty martini cocktail.

Έτοιμη για φθινοπωρινό nail inspo, λοιπόν; Στην gallery θα βρεις τα 10 ωραιότερα dirty martini nail art για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για το επόμενο ραντεβού στη μανικιουρίστ σου.