Back to school: Η αλογοουρά της Ελένης Τσολάκη θα δώσει preppy vibes σε κάθε look σου

Μαρία Ροδίτη
Back to school: Η αλογοουρά της Ελένης Τσολάκη θα δώσει preppy vibes σε κάθε look σου

Η Ελένη Τσολάκη ξεχώρισε με τη chic αλογοουρά της στην παρουσίαση του προγράμματος του OPEN.

Το βράδυ της Τετάρτης (7/9) το θερινό σινεμά της Αίγλης Ζαππείου γέμισε με celebrities, δημοσιογράφους και ανθρώπους της τηλεόρασης με αφορμή την παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος του OPEN. Εκεί, φυσικά, βρέθηκε και η παρουσιάστρια του OPEN Weekend, Ελένη Τσολάκη, η οποία έλαμψε μέσα στο midi, πουά φόρεμά της.

Εντυπωσιακό, όμως, ήταν και το χτένισμα της 36χρονης παρουσιάστριας, η οποία με ένα μόνο hair accessory αναβάθμισε αμέσως τη χαμηλή αλογοουρά και έδωσε preppy vibes (aka κολεγιακού στυλ) στο look της.

Το εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ της Ελένης Τσολάκη πρέπει να το κάνεις κι εσύ

Το back to school χτένισμα της Ελένης Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη εμφανίστηκε στην παρουσίαση του OPEN με χαμηλή αλογοουρά, την οποία το beauty squad της είχε κάνει σε κυματιστά μαλλιά. Για να δώσει girly και preppy vibes στο χτένισμά της, η παρουσιάστρια χρησιμοποίησε μαύρη σατέν κορδέλα αντί για λαστιχάκι αφήνοντας συγχρόνως ελεύθερες τούφες γύρω από το πρόσωπο.

Και κάπως έτσι, η Ελένη δημιούργησε το απόλυτο back to school hairstyle, το οποίο σίγουρα κι εσένα θα σου θυμίσει τα σχολικά σου χρόνια. Πάτα το play στο βίντεο και δες… Όπως τα λέμε δεν είναι; Άσε που – επιπλέον- το συγκεκριμένο χτένισμα είναι τέλειο για τις bad hair days σου ή για εκείνες τις μέρες που πραγματικά βαριέσαι ή δεν προλαβαίνεις να λουστείς.

Τα hair accessories ήρθαν για να μείνουν

Τα hair accessories ήταν super hot τη δεκαετία του 1990 και τα τελευταία 2 χρόνια έχουν κάνει δυναμικό comeback. Scrunchies, στέκες, κορδέλες στα μαλλιά, hair clips και μαντήλια έχουν κατακλύσει το feed μας και μας έχουν βάλει στο τρυπάκι να τα δοκιμάσουμε.

Εσύ ακόμα να κάνεις τη δοκιμή; Στην gallery έχω βρει για εσένα 5 χτενίσματα με hair accessories για να πάρεις λίγο ακόμη inspo και να ξέρεις τι θα κάνεις στα μαλλιά σου το Σαββατοκύριακο. Ναι, το ΣΚ είναι πολύ κοντά και όλες ανυπομονούμε για αυτό, αλλά και για super chic hairstyles.