Stop the press! Αυτά είναι τα 10 καλύτερα concealers ever

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Stop the press! Αυτά είναι τα 10 καλύτερα concealers ever

Μαύροι κύκλοι, σπυράκια, δυσχρωμίες… Αυτά τα concealers είναι δοκιμασμένα εδώ και χρόνια και έχουν περάσει κάθε τεστ. Είναι τα αγαπημένα των editors αλλά και των makeup artists και ήρθε η ώρα να γίνουν και δικά σου αγαπημένα.

Μπορεί να έχω μιλήσει για τη λατρεία μου για το ρουζ δεκάδες φορές (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) και να έχω δηλώσει ότι είναι πιο πολύτιμο ακόμα και από το concealer, ωστόσο πρέπει να παραδεχτώ ότι τίποτα δεν φρεσκάρει την όψη όπως ένα προϊόν καμουφλάζ. Το concealer δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα (για να μην πω το πιο δημοφιλές) και σε αυτό αφιερώνω το σημερινό μας θέμα.

Βλέπεις, concealer από concealer διαφέρει, και είναι δύσκολο να βρεις το τέλειο αν δεν έχεις δοκιμάσει πολλά. Ποιο όμως να διαλέξεις; Πόσα χρήματα να επενδύσεις στην αναζήτηση του τέλειου concealer; Κάπου εδώ έρχομαι εγώ και όλες οι φίλες beauty για να σε βοηθήσουμε. Μέρος της δουλειάς μας είναι να δοκιμάζουμε τα προϊόντα πριν ακόμα φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων, και να γράφουμε για αυτά. Μπορώ λοιπόν να πω ότι έχω δοκιμάσει πάρα πολλά concealers και έχω πολύ εμπεριστατωμένη άποψη.

pexels-ds-stories-7256098.jpeg

Οι 10 πιο εντυπωσιακές παλέτες σκιών για τα φθινοπωρινά make up looks

Editors & Artists

Επειδή όμως η δική μου γνώμη δεν αρκεί, για να συνθέσω το απόλυτο top 10, των καλύτερων concealers όλων των εποχών, ρώτησα διάσημους makeup artists τη δική τους γνώμη, και τα δικά τους αγαπημένα. Με όλες αυτές τις πληροφορίες, και μετά από πολλή σκέψη λοιπόν, κατέληξα στα 10 concealers που έχω προσθέσει παρακάτω. Είναι εκείνα που έχουν λάβει διθυραμβικές κριτικές από editors και artists, και έχουν αποδείξει στην πράξη ότι είναι τα καλύτερα.

Είτε σε απασχολούν οι μαύροι κύκλοι, οι ατέλειες, οι δυσχρωμίες, είτε θέλεις κάτι για ελαφριά κάλυψη ή για απόλυτο καμουφλάζ, θα βρεις αυτό που ψάχνεις παρακάτω. Συνέχισε λοιπόν να scrollάρεις και κράτα screenshots, μόλις βρήκες το concealer που θα σε σώσει και δεν το ξέρεις ακόμα. Enjoy queen…

MAYBELLINE, INSTANT ERASER AGE REWIND CONCEALER

MAYBELLINE.png

Είναι κρεμώδες και ακροβατεί ανάμεσα στο skincare, το foundation και το concealer. Το αφράτο σφουγγαράκι είναι αποκάλυψη, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από τα μάτια αλλά και σε όλο το πρόσωπο.

LA MER, THE CONCEALER

LA-MER.png

Μπορεί να σε τρομάξει η τιμή του, αλλά αξίζει και το τελευταίο cent. Έχει σύνθεση που γίνεται ένα με την επιδερμίδα, προσφέρει τέλεια κάλυψη και παράλληλα αντιμετωπίζει τα σημάδια του γήρατος, άρα έχεις περιποίηση και καμουφλάζ με ένα πέρασμα.

VICHY, DERMABLEND SOS COVER STICK SPF 25

VICHY.png

Αν αυτό που θέλεις είναι απόλυτο αλλά και φυσικό καμουφλάζ, με αυτό το concealer θα το έχεις. Είναι τόσο καλυπτικό που μπορεί να καμουφλάρει ακόμα και πολύχρωμα τατουάζ, ή σημάδια που δεν κρύβονται εύκολα.

LAURA MERCIER, FLAWLESS FUSION ULTRA LONGWEAR CONCEALER

LAURA-MERCIER.png

Αυτό είναι το δικό μου αγαπημένο. Έχει ελαφριά σύνθεση αλλά καλύπτει τέλεια, είναι δροσερό και δίνει ένα φρέσκο αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα. Είναι ιδανικό για κάτω από τα μάτια, αφού εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους και μειώνει το πρήξιμο.

ESTÉE LAUDER, DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE FLAWLESS WEAR CONCEALER

ESTEE-LAUDER.png

Αν ψάχνεις ένα concealer που θα καλύψει τις ατέλειες (μαύρους κύκλους και σπυράκια) και θα μείνει στη θέση του ακόμα και αν πέσεις στη θάλασσα, μόλις το βρήκες. Γίνεται ένα με το δέρμα και δεν φεύγει παρά μόνο όταν αποφασίσεις να το αφαιρέσεις με ντεμακιγιάζ.

MAC, STUDIO FINISH SPF 35 CONCEALER

MAC.png

Το λατρεύουν οι editors και οι artists γιατί σου δίνει την δυνατότητα να «χτίσεις» την κάλυψη που θέλεις, στα μάτια αλλά και σε όλο το πρόσωπο. Plus, το SPF 35 σε προστατεύει από τον ήλιο και αυτό είναι πάντα καλό.

YVES SAINT LAURENT, TOUCHE ÉCLAT HIGH COVER CONCEALER

YSL.png

Τι να πούμε για αυτό το προϊόν; Είναι το πιο καλυπτικό «αδελφάκι» του θρυλικού Touche Éclat και πραγματικά μπορεί να κάνει θαύματα για τους μαύρους κύκλους αλλά και κάθε ατέλεια του προσώπου.

Η Φαίη Σκορδά έχει βρει το signature κραγιόν της & καταφέρνει να απογειώνει κάθε look

LANCÔME, EFFACERNES LONGUE TENUE CONCEALER

LANCOME.png

Είναι ένα από τα πιο legendary concealers γιατί έχει κρεμώδη αλλά ελαφριά υφή, χαρίζει κάλυψη αλλά γίνεται ένα με το δέρμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και το καλοκαίρι στη θάλασσα (if that’s your thing), αφού είναι ΤΟΣΟ μακράς διάρκειας.

ARMANI, LUMINOUS SILK LIGHTWEIGHT LIQUID CONCEALER

ARMANI.png

Πολυτελές, ανάλαφρο, καλυπτικό και πολύ ρεαλιστικό. Αυτό το concealer είναι όλα όσα περίμενες από ένα luxury brand που παντρεύει το skincare με το μακιγιάζ.

SHISEIDO, SYNCHRO SKIN GELSTICK CONCEALER

SHISEIDO.png

Έχει την πιο δροσερή και ανάλαφρη υφή ever, γίνεται ένα με την επιδερμίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν καλυπτικό προϊόν κάτω από τα μάτια, αλλά και σε όλο το πρόσωπο για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο χρειάζεσαι πού και πού ένα break από το μακιγιάζ