Η Φαίη Σκορδά έχει βρει το signature κραγιόν της & καταφέρνει να απογειώνει κάθε look

Μαρία Ροδίτη
Η Φαίη Σκορδά έχει βρει το signature κραγιόν της & καταφέρνει να απογειώνει κάθε look

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε ανανεωμένη μέσα από νέα τηλεοπτική στέγη και έχει αποφασίσει φέτος να βάλει «φωτιά» με τις beauty επιλογές της.

Ήταν η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού. Το πόση συζήτηση έγινε για το ποιο κανάλι θα επιλέξει η Φαίη Σκορδά για να λέει «καλημέρα» τη νέα τηλεοπτική σεζόν δεν λέγεται. Τελικά, η παρουσιάστρια ένιωσε ασφάλεια στον ΣΚΑΙ και εδώ και δύο εβδομάδες μάς καλημερίζει από το νέο της τηλεοπτικό σπίτι.

Και ναι! Είναι άκρως ανανεωμένη, ευδιάθετη και γεμάτη κέφι καθημερινά. Και αυτό φαίνεται και από μία σημαντική λεπτομέρεια στα looks της. Ποια είναι αυτή; Το κόκκινο κραγιόν που φοράει ξανά και ξανά.

Κόκκινο κραγιόν: Πώς θα το φορέσεις κι εσύ σαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να κάνεις statement

«Αντίο» nude, «καλώς ήρθες» κόκκινο

Με ένα scroll στο Instagram account της θα διαπιστώσεις ότι η Φαίη Σκορδά λάτρευε πάντα τα nude κραγιόν. Προτιμούσε να τονίζει τα μάτια της, να φορά eyeliner και μάσκαρα και να δημιουργεί έντονο βλέμμα, αφήνοντας «ήσυχα» τα χείλη.

Με την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης και την ανανέωση, όμως, φαίνεται ότι η 42χρονη παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει στροφή και στο… make up της. Έχοντας πάντα δίπλα της τη make up artist, Γωγώ Νικηφοράκη, η Φαίη έχει αρχίσει τελευταία να φορά όλο και πιο συχνά κόκκινο κραγιόν. Και της πάει πολύ, όπως θα παρατηρήσεις στην παρακάτω gallery.

Επιλέγοντας nude αποχρώσεις στα μάτια, η Φαίη Σκορδά αφήνει τα κόκκινα χείλη της να «μιλήσουν» φορώντας άλλοτε επίσημα φορέματα κι άλλοτε πιο casual outfits με παντελόνι και top.

Shopping time

Όπως σωστά κατάλαβες, το κόκκινο κραγιόν φοριέται πάντα και παντού. Θα το βάλεις και το πρωί στο γραφείο για να αναδείξεις ακόμα και το πιο απλό σύνολο, αλλά και το βράδυ που θα βγεις για ποτό με τις φίλες σου.

Το κόκκινο κραγιόν είναι passepartout και για αυτό βρήκα και συγκέντρωσα στην gallery 5 κατακόκκινα κραγιόν που αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σου.