Dreamy brows: Τα 3 πιο αποτελεσματικά hacks για άψογα και καλοσχηματισμένα φρύδια

Μαρία Ροδίτη
Dreamy brows: Τα 3 πιο αποτελεσματικά hacks για άψογα και καλοσχηματισμένα φρύδια

Τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου σου και θέλουν σωστή και τακτική φροντίδα.

Τα φρύδια είναι ένα από τα πιο βασικά σημεία του προσώπου. Είναι αυτά που όταν δεν έχουν σωστό σχήμα, όταν έχει γίνει κάποιο λάθος στην αφαίρεση τριχών, τότε μπορούν πραγματικά να «θάψουν» και το πιο υπέροχο μακιγιάζ. Να αλλάξουν τελείως την εικόνα σου.

Κι επειδή ξέρω ότι το ζήτημα «φρύδια» πάντα σε απασχολεί μιας και έχεις μπερδευτεί με όλα αυτά τα προϊόντα και τις τεχνικές που κυκλοφορούν, έχω να σου προτείνω παρακάτω τα 3 πιο εύκολα hacks, που θα σου χαρίσουν και τέλειο χρώμα και τέλειο σχήμα. Are you ready?

Τα 4 πιο σημαντικά λάθη που κάνεις με τα φρύδια και δείχνεις μεγαλύτερη

Τα 3 μυστικά που θα αλλάξουν τα φρύδια σου και μαζί όλη την εικόνα του προσώπου

Κάνε eyebrow tinting

frydia.jpg

Το eyebrow tinting είναι η ημιμόνιμη βαφή που χρησιμοποιείται από τις brow experts για καλύτερο σχήμα φρυδιών και για ενίσχυση του χρώματός τους. Η βαφή – που συνήθως προκύπτει από λαχανικά ή χέννα- επιτρέπει στον ειδικό να σκουρύνει τις λεπτές τρίχες που υπάρχουν γύρω από το φρύδι για να αυξηθεί το πλάτος του, αλλά να σκουρύνει επίσης και τις τρίχες που είναι λεπτές και δημιουργούν κενά στο κέντρο του φρυδιού.

Χρησιμοποίησε brow gel με χρώμα

Αν θέλεις να έχεις ένα προϊόν για φρύδια στο νεσεσέρ σου, αυτό πρέπει να είναι το brow gel με χρώμα. Κι αυτό, γιατί και θα μπορείς να τονίσεις την απόχρωση των φρυδιών σου, αλλά και να τα χτενίσεις με το βουρτσάκι διατηρώντας τα σταθερά για πάρα πολλές ώρες.

Χτένισε τα φρύδια σου για ένα mini refresh

Όπου κι αν βρίσκεσαι, καλό είναι να έχεις μαζί σου το brow gel σου ή ένα βουρτσάκι καθαρό για τα φρύδια. Όταν χρειαστεί, λοιπόν, κι αν θες να φρεσκάρεις τα φρύδια αλλά και γενικά την εμφάνισή σου, χτένισέ τα με ανοδική φορά και «καθάρισες»! Θα είναι τέλεια.

eyebrow.jpg