XXL Volume: 10 μάσκαρα και tips για βλεφαρίδες με εντυπωσιακό όγκο

XXL Volume: 10 μάσκαρα και tips για βλεφαρίδες με εντυπωσιακό όγκο
Alessandro Zeno/IMAXTREE.COM

Ο όγκος στις βλεφαρίδες είναι αυτό που θέλουμε όλες και βρήκαμε τις μάσκαρα που τον τριπλασιάζουν με ένα πέρασμα. Ανακάλυψέ τις και μάθε μερικά χρήσιμα tips για XXL όγκο…

Σε έναν τέλειο κόσμο, οι βλεφαρίδες μας θα ήταν φυσικά μακριές, πυκνές και έντονες, και η σοκολάτα δεν θα πάχαινε. Ζούμε όμως σε έναν κόσμο που δεν είναι τέλειος, σε ένα σύμπαν όπου οι σοκολάτες παχαίνουν πολύ, και που οι βλεφαρίδες μας χρειάζονται βοήθεια με τον όγκο τους. Επειδή για τη σοκολάτα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, είπαμε λοιπόν σήμερα Τετάρτη, να κάνουμε κάτι για τον όγκο των βλεφαρίδων μας.

Kim-Shui-bbt-S23-001.jpg

Υπάρχουν βλέπεις μάσκαρα που στοχεύουν στον τριπλασιασμό (τουλάχιστον) του όγκου των βλεφαρίδων –μεταξύ άλλων-. Υπάρχουν όμως και tips που μπορούν σε βοηθήσουν να έχεις το XXL volume αποτέλεσμα που θέλεις. Όλα αυτά θα μοιραστούμε μαζί σου σήμερα και ξεκινάμε με το πιο εύκολο και αποτελεσματικό hack…

5+1 tips για να κάνεις το foundation σου να δείχνει πιο φυσικό

Μολύβι ματιών

Όχι, δεν θα βάψεις τις βλεφαρίδες με το μολύβι των ματιών σου. Μπορείς να τις κάνεις να μοιάζουν πιο πυκνές όμως, αν περάσεις λίγο μολύβι από τη ρίζα τους. Με αυτό τον τρόπο, θα γεμίσεις τυχόν κενά που υπάρχουν και θα δημιουργήσεις ένα πιο γεμάτο εφέ που θα ενισχύσεις με μάσκαρα.

Claudia-Li-bbt-F22-095.jpg

Βάλε μάσκαρα και από πάνω

Κανονικά, περνάς τη μάσκαρα από το κάτω μέρος των βλεφαρίδων. Για να κάνεις όμως τις δικές σου να φαίνονται πιο πυκνές, πέρνα το ραβδάκι και από το πάνω μέρος, πολύ ελαφρά. Έτσι θα βοηθήσεις το προϊόν να τυλίξει 100% την τρίχα και να την κάνει να δείχνει πιο πλούσια.

Τα 3 μυστικά της Κλέλιας Ανδριολάτου για να αναδείξεις το look σου αν φοράς γυαλιά οράσεως

Κίνηση δεξιά-αριστερά

Καθώς περνάς το ραβδάκι από τις βλεφαρίδες σου κούνα το δεξιά-αριστερά ενώ το φέρνεις προς τα επάνω. Είναι η τεχνική που χρησιμοποιούν όλοι οι makeup artists για τρισδιάστατο όγκο στις βλεφαρίδες, backstage στις εβδομάδες μόδας.

Ralph-e-Russo-PO-ham-S21-006.jpg

Οι μάσκαρα

Στην αγορά θα βρεις μάσκαρα για κάθε σου ανάγκη. Για να μην μπερδευτείς ωστόσο και για να επιλέξεις μία που πραγματικά να δίνει όγκο στις βλεφαρίδες σου, δοκιμάσαμε τις περισσότερες και καταλήξαμε σε εκείνες που πραγματικά αξίζει να αγοράσεις. Θα τις βρεις όλες στην gallery που ακολουθεί

Και κάτι τελευταίο…

Μπορεί να έχεις διαβάσει πολλές φορές, ότι το καστορέλαιο στις βλεφαρίδες τις βοηθά σημαντικά. Αυτό είναι… και δεν είναι αλήθεια. Κανένα έλαιο δεν θα κάνει τα βλέφαρά σου να αποκτήσουν περισσότερες τρίχες. Αυτό που μπορεί να κάνει όμως το καστορέλαιο, είναι να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της τρίχας, κάνοντας έτσι τα σύνολο να δείχνει πιο πυκνό. Δοκίμασέ το λοιπόν, κακό δεν θα κάνει, αλλά δεν θα σου χαρίσει και μόνιμο αποτέλεσμα, μόνο προσωρινό.

Siren eyes: Το μεγαλύτερο eyeliner trend των '00s επέστρεψε και διχάζει